Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Nina Rödin
Nina Rödin
Leg. Sjuksköterska, Injektionsbehandlare

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina är legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet av bland annat hematologi och akutmedicin. Hon är certifierad i fillerbehandling med Restylane och Juvederm och vidareutbildad på Inject Academy & Galderma.
Iram Kazmi
Iram Kazmi
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare

”Jag anpassar behandlingen efter varje kunds möjligheter och önskemål”

Iram Kazmi är tandläkare specialicerad inom estetisk tandvård. Dessutom har hon flera certifikat för behandling med Restylane och Juvederm, två välbeprövade fillers som vi använder på MyBeauty Clinic. Hos Iram är du i trygga händer.
Sofi Beckman
Sofi Beckman
Auktoriserad Hudterapeut

”Personlig och professionell behandling som ger goda resultat”

Sofi hjälper dig med allt inom ansiktsbehandlingar, färgning av bryn samt den omtalade micro needle teknologin. Hon är auktoriserad hudterapeut med examen från Gildaskolan. Dessutom har hon en internationell CIDESCO-examen i hudvård. Tryggt och säkert för dig som kund.
Violeta Velevska
Violeta Velevska
Auktoriserad Hudterapeut

”Jag brinner för ditt välbefinnande”

Violeta har lång erfarenhet av hudvård inom många områden. Hon är bland annat inriktad på medicinsk hudvård och har även stor kunnighet i ingrediensteknologi. Att Violeta också har en internationell CIDESCO-examen i hudvård innebär en extra trygghet för dig som kund.
Davorin Tesan
Davorin Tesan
Leg. Sjuksköterska, Injektionsbehandlare

”Min passion för yrket och min mångåriga erfarenhet är min styrka”

Davorin Tesan är legitimerad sjuksköterska och specialistsjuksköterska inom intensivvård.  Davorin har flerårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar med fillers och botulinumtoxin. Den långa och breda erfarenheten gör att Davorin kan tillgodose de flesta av kundens önskemål gällande estetiska injektionsbehandlingar.
Noor Al-Dury
Noor Al-Dury
Leg läkare, Medicinskt ansvarig

”Min erfarenhet och kompetens inom medicin ger kunderna trygghet”

Noor är läkare under specialistutbildning i internmedicin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och har bland annat varit på den välrenommerade Mayo Clinic i USA. Noor Al-Dury är även forskare och PhD kandidat vid Sahlgrenska akademin. Hos oss ansvarar Noor för de medicinska rutinerna och förskrivningar, samt ser till att personalen alltid är uppdaterad med den senaste kunskapen för din trygghet som kund.