031-788 55 50

Cosmelan Göteborg

För en jämn hy

Jämna ut din hy med Cosmelan

Har du pigmentförändringar? Då är du inte ensam. Olika typer av pigmentförändringar i huden är väldigt vanligt och kan bero på en mängd olika saker. Du kan få pigmenteringar på grund av exempelvis sol (UV-ljus), ålder, inflammationer eller till exempel akne och ärrbildning Men du behöver inte vara orolig. Det går nämligen att göra något åt.

Cosmelan är en pigmentreducerande behandling som föryngrar din hy oavsett hudtyp eller hudton. Behandlingen har snabbt kommit att bli världsledande på grund av sina otroliga resultat och den fortsätter att växa i popularitet världen över precis som hos våra kunder här på MyBeauty Clinic.

Fördelar med Cosmelan

 • Cosmelan är en av de mest effektiva behandlingarna mot melasma och andra pigmenteringsproblem
 • Behandlingen minskar drastiskt hyperpigmentering och mörka fläckar
 • En behandling med Cosmelan ger väldigt snabba resultat
 • Behandling med Cosmelan har ingen eller mycket kort återhämtningsperiod
 • Cosmelan har väldigt få biverkningar
 • Cosmelan är en behandling som passar alla hudtyper och hudtoner, mörka som ljusa
Fördelar med Cosmelan från MyBeauty Clinic

Vanliga behandlingsområden

Anledningen till att Cosmelan vuxit så snabbt som är för att behandlingen visat sig vara en lösning på ett stort hudproblem som många upplever. Oönskade pigmentförändringar är besvärligt att hantera på egen hand och kan kännas hopplösa.

Men med Cosmelan kan du lösa alla de vanligaste typerna av pigmenteringsorsaker:

 • Melasma
 • Åldersfläckar
 • Postinflammatoriska hyperpigmenteringar
 • Solfläckar och solskador
 • Akne
 • Ärr
Vanliga behandlingsområden för Cosmelan av MyBeauty Clinic

Utför behandling med Cosmelan

På MyBeauty Clinic inleds alla behandlingar med en konsultation. På så sätt får du alltid chansen att sitta ner med din hudterapeut och prata om dina problem, dina önskemål och dina förväntningar. Hudterapeuten får i sin tur chansen att vägleda dig, ge dig råd kring din hy och skapa en behandlingsplan som ska ge dig ett så bra resultat som möjligt.

Ibland behöver din hy en förberedande kemisk peeling innan vi genomför Cosmelanbehandlingen för att ge behandlingen bästa möjliga förutsättning till enastående resultat.

Vi utför alltid en Cosmelanbehandling i två steg. Det första steget sker hos oss på kliniken och det andra steget sker hemma hos dig där du själv fortsätter med behandlingen enligt de instruktioner du fått av oss.

Steg I:

På kliniken inleder hudterapeuten med att rengöra och avfetta din hud. Efter det appliceras en Cosmelan-mask som ska ligga kvar på huden cirka 8-12 timmar beroende på hudtyp.

Steg II:

Hudterapeuten ger dig en verkningstid för den mask du får på kliniken. När den tiden är slut sköljer du av masken hemma. Efter det ska du använda den anpassade hemmavård som hudterapeuten skickar med dig under 6 månader. Det är viktigt att du följer de råd du fått för att behandlingen ska ge så bra resultat som möjligt.

Efter behandling med Cosmelan

Efter att du gjort en Cosmelanbehandling är det viktigt att skydda din hud mot solen. Försök att vistas i solen så lite som möjligt och använd en solskyddsfaktor med hög grad i ansiktet. Biverkningarna av behandlingen innebär att din hud är extra torr och känslig de första veckorna, vissa känner en lätt sveda. Därför kan det vara bra att inte planera in så många, eller viktiga, göromål under de närmaste dagarna efter behandlingen.

Cosmelan drar upp dina pigmenteringar till hudytan och alla döda hudceller avlägsnas genom att du flagnar i ansiktet. Det börjar ett par dagar efter behandlingen och håller på i cirka en vecka. När de döda hudcellerna har stötts bort kommer du att se resultatet av din behandling.

Pigmenteringarna bleknar, lystern i huden ökar, huden blir mer spänstig, hudtonen jämnas ut och din hudstruktur förbättras. Hur många behandlingar du behöver beror på din huds utgångsläge.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår behandling av Cosmelan

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

 • Ny kund hos MyBeauty Clinic
 • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.