NBE 1000 Radiofrekvens Stockholm, Göteborg

Anti-Age behandling med unika serum från Nannic

Info om NBE 1000

Radiofrekvens
Pris från: 1 795 SEK Samtliga priser
  • NBE 1000 Radiofrekvens utförs i: Stockholm och Göteborg
  • Behandlingstid: 60 minuter​
  • Hållbarhet: Individuellt
  • Delbetala din NBE-behandling räntefritt i upp till 24 månader, läs mer

NBE 1000 – Behaglig och skonsam behandling för hudföryngring

Letar du efter en behandling som stramar åt huden utan laser och nålar? Då kan NBE 1000 vara något för dig! NBE står för Nannic Beautifying Energy och är en behandling för dig som vill reducera rynkor och linjer samt föryngra huden. Du kommer omedelbart få visuella resultat. Behandlingen utförs med radiofrekvens som direkt reducerar hudens tecken på åldrande. Ett extra plus är att behandlingen är väldigt behaglig, skonsam och varm.

 

Vad är NBE 1000 radiofrekvens?

NBE 1000 upplevs som en härlig energigivande massage där elektromagnetisk energi kombineras med värme och ett serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas sedan ner på djupet i huden. Din hud stärks och tillväxten av nya celler stimuleras. Dessa ger snabba och hållbara resultat utan biverkningar. Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad där varje behandling anpassas individuellt.

Hur blir mina resultat?

Efter en behandling med NBE 1000 i ansiktet kan man tydligt se en uppstramning av käklinje, utslätning av rynkor och huden har dessutom fått ett ökat lyster. Utöver detta så ökar hudens fukthalt och cirkulationen förbättras vilket har en föryngrande och stärkande effekt. Vid kroppsbehandlingar syns också effektiva resultat – fettförbränningen ökar samtidigt som huden mjukas upp.

Hur går en behandling till?

Behandlingen inleds med en konsultation med din hudterapeut där ni går igenom dina önskemål. Ni kommer tillsammans fram till en behandlingsplan som fungerar för dig och som säkerställer att du får ditt önskade resultat.

Själva behandlingsproceduren går till på följande sätt:

  • Huden rengörs
  • En peeling som avlägsnar torra och döda hudceller appliceras på behandlingsområdet
  • Serumet från Nannic masseras in i huden med hjälp av handverktygen. Detta upplevs som en avslappnande och varm massage
  • Avslutningsvis får du en återfuktande mask innan huden smörjs in med ett välanpassat serum och kräm

Resultatet är individuellt och kan därför variera. Fler behandlingar ger ett bestående resultat och vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar.

Finns det några biverkningar?

En behandling med NBE 1000 ger sällan biverkningar. Vissa kan uppleva en lätt rodnad eller svullnad, men det lägger sig inom någon timme efter behandlingen.

Vi rekommenderar dig att undvika solljus i 48 timmar efter behandling då ingredienserna som används i produkterna är aktiva. Huden blir därför extra känslig mot solljus direkt efter behandling. För att din hud ska må så bra som möjligt bör du använda SPF året om.

nbe-1000-radiofrekvens-behandling

Före- och efterbilder på Radiofrekvens

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på behandlingar med radiofrekvens NBE 1000, utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm och Göteborg.

Före behandling med Radiofrekvens NBE 1000

Hudterapeut Dejana berättar om NBE 1000 Radiofrekvens

Spela videoklipp

Senaste från vår blogg

Våra senaste och mest värdefulla tips inom bl.a. Radiofrekvens, NBE 1000 och Nannic-serum för ditt ansikte samt kropp!

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Behandlingar för ansiktet relaterade till Radiofrekvens NBE 1000

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med NBE 1000 Radiofrekvens

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Radiofrekvens.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!