031-788 55 50

Radiofrekvens Göteborg

Anti-Age behandling med unika serum från Nannic

Radiofrekvens – Behaglig och skonsam behandling för hudföryngring

Letar du efter en behandling som stramar åt huden utan laser och nålar? Då kan Radiofrekvens vara något för dig! NBE står för Nannic Beautifying Energy och är en behandling för dig som vill reducera rynkor och linjer samt föryngra huden. Du kommer omedelbart få visuella resultat. Behandlingen utförs med radiofrekvens som direkt reducerar hudens tecken på åldrande. Ett extra plus är att behandlingen är väldigt behaglig, skonsam och varm.

Vad är Radiofrekvens?

Radiofrekvens upplevs som en härlig energigivande massage där elektromagnetisk energi kombineras med värme och ett serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas sedan ner på djupet i huden. Din hud stärks och tillväxten av nya celler stimuleras. Dessa ger snabba och hållbara resultat utan biverkningar. Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad där varje behandling anpassas individuellt.

Hur blir mina resultat?

Efter en behandling med Radiofrekvens i ansiktet kan man tydligt se en uppstramning av käklinje, utslätning av rynkor och huden har dessutom fått ett ökat lyster. Utöver detta så ökar hudens fukthalt och cirkulationen förbättras vilket har en föryngrande och stärkande effekt. Vid kroppsbehandlingar syns också effektiva resultat – fettförbränningen ökar samtidigt som huden mjukas upp.

Hur går en behandling till?

Behandlingen inleds med en konsultation med din hudterapeut där ni går igenom dina önskemål. Ni kommer tillsammans fram till en behandlingsplan som fungerar för dig och som säkerställer att du får ditt önskade resultat.

Själva behandlingsproceduren går till på följande sätt:

  • Huden rengörs
  • En peeling som avlägsnar torra och döda hudceller appliceras på behandlingsområdet
  • Serumet från Nannic masseras in i huden med hjälp av handverktygen. Detta upplevs som en avslappnande och varm massage
  • Avslutningsvis får du en återfuktande mask innan huden smörjs in med ett välanpassat serum och kräm

Resultatet är individuellt och kan därför variera. Fler behandlingar ger ett bestående resultat och vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar.

nbe-1000-radiofrekvens-behandling

Finns det några biverkningar?

En behandling med Radiofrekvens ger sällan biverkningar. Vissa kan uppleva en lätt rodnad eller svullnad, men det lägger sig inom någon timme efter behandlingen.

Vi rekommenderar dig att undvika solljus i 48 timmar efter behandling då ingredienserna som används i produkterna är aktiva. Huden blir därför extra känslig mot solljus direkt efter behandling. För att din hud ska må så bra som möjligt bör du använda SPF året om.

Senaste från vår blogg

Våra senaste och mest värdefulla tips inom bl.a. Radiofrekvens och Nannic-serum för ditt ansikte samt kropp!

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Försäkrad från topp till tå när du genomgår Radiofrekvens

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.