Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • Just nu - 10% rabatt!
    Boka en gratis konsultation!
  • Just nu - 10% rabatt!
    Boka en gratis konsultation!

3D Ögonbryn / Microblading

3D Ögonbryn, Taffy metoden och Microblading är samlingsnamn för behandlingen. Det är idealt om du önskar att förbättra utseendet på dina ögonbryn och fortfarande vill att de ska se naturliga ut. 3D ögonbryn medför att dina ögonbryn ser mer tydliga och mer realistiska ut, vilket är perfekt för dig som har tunnare ögonbryn än det du önskar.

Var noga med vilken klinik och behandlare du väljer i valet av Microblading! MyBeauty Clinic får ofta förfrågningar om hjälp från personer som varit hos oerfarna behandlare och fått sina ögonbryn förstörda. Är priset lågt så är det oftast en förklaring bakom.

MyBeauty Clinic tar emot rekvisition från landstinget. Ta med blanketten vid ditt besök. 

Hur går behandlingen till?

En konsultation görs alltid med någon av våra erfarna hudterapeuter där ni går igenom önskemål av form och färg på brynen. När du är 100% nöjd så läggs en bedövningskräm på. Det tar ca 15 minuter innan den verkar.

OBS bokar ni en 3D microblading-behandling direkt så behöver ingen separat konsultation bokas. Konsultation ingår alltid innan själva behandlingen.

Tekniken går ut på att man tatuerar in små, tunna streck av pigment i huden med ett väldigt tunt manuellt blad. Ingen tatueringsmaskin används och det är endast det övre hudlagret som pigmenteringen sitter i. 3D microblading behandlingen är i två steg där ett återbesök görs efter 4-6 veckor efter första besöket där påfyllning och eventuell korrigering görs. Resultatet blir fantastiskt och sitter i upp till 1,5 år. Det som kännetecknar 3D microblading är slutresultatet som ser väldigt naturligt ut jämfört med en permanent tatuering gjord med maskin.

Före/efter-bilder

3d ögonbryn göteborg
3d microblading göteborg
microblading göteborg

Hur lång är läkningsprocessen?

Direkt efter microbehandling kan området vara lite svullet men inget som hindrar dagligt arbete. Läkningen tar 7-10 dagar och då är det viktigt att inte sola. Använd solskyddsfaktor på brynen under sommarmånaderna då sol gör att pigmenten bleknar fortare. Mer ingående sköttselråd får du vid behandlingstillfället av din hudterapeut.

Varför göra 3D ögonbryn?

  • - Du sparar tid genom att slippa sminka ögonbrynen.
  • - Du vill ha ögonbryn som ser naturliga ut oavsett tid på dygnet.
  • - Det ger en ungdomlig och snygg look.
  • - Proceduren är praktiskt taget smärtfri med bedövningssalva.

Pris på 3D Ögonbryn / Microblading?

Behandling Pris Efter rabatt
3D Ögonbryn / Microblading
(första besöket)
4500:- 4050:-
Återbesök med påfyllning
(6v efter första besök)
Gratis Gratis
Påfyllning inom 2 år 2500:- -

"Vakna upp med perfekta ögonbryn varje dag" 

Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på