MyBeauty Academy

Microblading 3D ögonbryn Stockholm, Göteborg och Halmstad

För framträdande, fylliga och jämna bryn

Boka tid

Microblading 3D ögonbryn

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Pris: 4 500 kr

Behandlingstid

45-120 minuter

Hållbarhet

12-24 månader

3D Microblading är en effektiv och omtyckt metod för att snabbt förbättra utseendet på dina ögonbryn. Microbladingtekniken gör att brynen ser mer tydliga, fylliga och jämna ut, samtidigt som de behåller sin naturliga look och form. Behandlingen är till för dig som har ojämna bryn, glesa bryn, överplockade bryn eller icket existerande bryn.

Effektiv mot

Form och utseende på ögonbryn

 

Så går behandlingen till

Noggrant målas en form upp som kompletterar ditt ansikte och dina konturer. Med 3D Microblading tatueras små tunna streck (strån) av pigment in i huden med ett tunt blad. Den kosmetiska pigmenteringen placeras i det yttersta hudlagret. Vi arbetar inte med maskin. Behandlingen är uppdelad i två steg, efter det första besöket bokas ett återbesök in cirka 5 veckor efter. Vid återbesöket korrigeras färg samt form om det behövs.

Långvarigt resultat

3D Microblading ger ett fantastiskt jämnt och naturligt resultat som sitter i upp till hela 1,5 år. Efter den första behandlingen bokas en ny tid för påfyllning och eventuell korrigering för fullständig effekt.

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling. Om du har en kosmetisk tatuering sedan tidigare så måste du komma på konsultation eller maila oss tydliga bilder på dina ögonbryn.

Om biverkningar

Direkt efter behandlingen kan området vid ögonbrynen vara lite svullet. Detta är inget som hindrar dagligt arbete eller sysslor i vardagen. Läkningen tar 7-14 dagar. Vi rekommenderar alla klienter att följa eftervården korrekt för bästa resultat.

Vanliga frågor

– Drick ej kaffe, te eller andra energidrycker innan din behandling (24 timmar innan).
– Undvik alkoholintag 48 timmar innan din behandling – högre risk för blödningar.
– Undvik aspirin (blodförtunnande), acetylsalicylsyra eller andra mediciner innehållande acetylsalicylsyra. Waran, Ipren, Treo i 4 dagar innan din behandling.
– Om du vaxar, trådar eller plockar dina bryn gör detta senast 14 dagar innan din behandling. Färga inte dina bryn innan behandlingen.
– Sola inte på 24h innan ditt besök.
– Undvik kosttillskott som är blodförtunnande innan ditt besök t.ex. Omega-3 minst 4 dagar innan.
– Ät en ordentlig måltid innan din behandling.

Har du en gammal tatuering eller tidigare genomgått en laserborttagning, så hör med oss ifall det är möjligt att genomföra behandlingen. En konsultation med ett medgivande krävs för att vi ska kunna försäkra dig om att ge dig det resultat du önskar. Följs inte detta och behandlingen inte går att utföra så debiteras besöket ändå.

I följande fall ska inte en microbladingbehandling utföras:
– Gravid eller ammande
– Onormal ärrbildning även kallad Keloid/Hypertrofisk ärrbildning
– Patologisk sårläkning/uppdriven sårläkning
– Diabetes (kräver godkännande från läkare)
– Kemoterapi/Cellgifter
– Epilepsi
– Blödarsjuka (Hemofili)
– Pacemaker/hjärt-, kärlsjukdom, barlows syndrom, okontrollerat högt blodtryck (kräver godkännande från läkare)
– Hudirritationer eller Psoriasis (rodnad, seborre, eksem, solbränna, svamp etc.)
– Sår, eksem eller utslag nära brynen
– Pågående Herpesinfektion – nedsatt immunförsvar därav sämre läkning och infektionsrisk.
– Om du är sjuk (förkylning, influensa, feber, magsjuka)
– Fått Botox eller fillers inom 2 veckor·
– Nickelallergi (beroende på hur känslig kunden än), patchtest ska ske minst 3 dagar innan behandling.
– Behandlat akne med retinoider (a-vitamin/retinol) under det senaste året. Vid behandling av följande preparat – Isotretinoin/Roaccutan, Differin, Tetralysal, Finacea, Mirvaso eller liknande rekommenderas ett uppehåll i 6 månader innan behandling.

Dina ögonbryn rakas inte bort innan en behandling. Hår avlägsnas enbart för att uppnå ett rent utseende omkring ögonbrynen och om du som kund vill ha en form som går utanför din naturliga hårväxt kan du behöva trimma vissa partier för att korrigera. Notera att vi inte utför kosmetisk tatuering allt för långt utanför dina ögonbryns egen form, detta är för att vi vill bibehålla ett så naturligt resultat som möjligt.

Resultatets varaktighet varierar från person till person. En påfyllning rekommenderas normalt sett mellan 12–18 månader efter din första behandling. Varaktigheten beror även på den färg och stil som du har valt vid första tillfället. Om du har valt en svag, ljus färg så behöver du fylla på mer frekvent. Medicinering, hudtyp och externa faktorer kan påverka påfyllningsintervallen.

Att färg flagnar av kan bero på en rad olika anledningar, men det har oftast med eftervård och hudtyp att göra. Äldre hud och torr hud kan orsaka flagnande färg under läkeprocessen. Oljig hud läker bort färg genom att den bleknar. Det bör finnas färg under, men om det inte gör det, kommer detta att korrigeras vid återbesöket. Avvakta till vecka 3-4 för att avgöra hur mycket som släppt. Syns stråna är allt som det ska. Hör annars av dig om du känner dig tveksam.

Load More

“Jag är så nöjd med MyBeauty Clinic’s bemötande och behandlingar. Jag har fått många värdefulla råd inför min behandling och är oerhört nöjd med mina 3D-bryn. Proffsigt hantverk och naturligt resultat!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring