MyBeauty Academy

Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg och Halmstad

Föryngra och fräscha upp huden

Boka tid

Ansiktsbehandling

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Pris: från 595 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

2-6 månader

Vi erbjuder många typer av ansiktsbehandlingar för alla sorters hudtyper och hudproblem. Våra utbildade hudterapeuter skräddarsyr ett upplägg som passar dina behov. Oavsett om det är en klassisk behandling med uppfräschning och rengöring på djupet, eller en mer modern metod för hudföryngring och reducering av rynkor du önskar.

Effektiv mot

Torr hy, fet hy, pormaskar, pigmentfläckar och rynkor

 

Så går behandlingen till

Behandlingen inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig. Längden på behandlingen beror på vilken teknik och metod som krävs för att uppnå det resultat du önskar.

Resultat

Vi tar fram individanpassade behandlingsplaner som löper över flera månader, med väl genomtänkta uppehåll för att din hud ska återhämta sig mellan varje session på kliniken.

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Vissa patienter upplever en lätt rodnad, klåda eller irritation i huden efter den första behandlingen. Dessa biverkningar avtar snabbt och uppstår sannolikt inte vid upprepade behandlingar.

Vanliga frågor

Vi rekommenderar att du gör en ansiktsbehandling var 4-8e vecka, för optimal hudhälsa.

Följ din hudterapeuts rekommendationer för hur du bäst tar hand om din hud. Våra experter ger dig gärna råd för att hjälpa dig nå bästa tänkbara resultat.

Ja, du kan göra andra behandlingar mellan dina ansiktsbehandlingar. Exempel på kombinationsbehandlingar är kemisk peeling, dermapen eller plasmapen.

Att boka en konsultation med en av våra utbildade hudvårdsteraoeuter är en bra ide. Vi tar fram en behandlingsplan för dina behov och ger dig professionella och individuellt anpassade produktrekommendationer som passar din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar inleds med en grundläggande hudanalys.

En ansiktsbehandling med djuprengöring stimulerar huden och tillför ny energi. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer minskas. Djuprengöring gör även att huden lättare tar till sig vårdande produkter.

Load More

“Jag har besökt kliniken i både Göteborg och på Strandvägen i Stockholm och är mycket nöjd med mina behandlingar. Nu senast gjorde jag en ansiktsbehandling men jag har också provat kemiska peels och format och färgat fransar och bryn. Mycket trevliga lokaler och bra bemötande från personalen.”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring