MyBeauty Academy

Belkyra mot dubbelhaka Stockholm, Göteborg och Halmstad

För en åtstramad och konturerad hakprofil

Boka tid

Belkyra mot dubbelhaka

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 9 900 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

Permanent

Belkyra reducerar oönskat fett under hakan och ger en mer definierad käklinje och åtstramad hakprofil redan efter en behandling. Läkemedlet innehåller det aktiva ämnet deoxicholsyra som finns naturligt i kroppen. Belkyra underlättar nedbrytningen av fett och ger ett permanent resultat.

Effektiv mot

Fett under hakan ”dubbelhakan”

 

Så går behandlingen till

En av våra certifierade behandlare märker ut behandlingsområdet med en speciell prickmall, vilken appliceras på huden för att få en exakt jämn dosering. Därefter injiceras små mängder med Belkyra på utvald plats. Vanligtvis behövs 1-4 behandlingar för ett önskvärt resultat, men de flesta personer är nöjda redan efter två.

Resultat inom en vecka

Behandlingsresultatet är individuellt men syns redan inom en vecka. Därefter bör du upprepa behandlingen om du önskar ett varaktigt resultat.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vanliga frågor

Fettet under hakan reduceras gradvid och ger ett förbättrat resultat efter varje behandlingstillfälle.

Normalt räcker 2 behandlingar, men ibland krävs det 3-6 behandlingar.

Load More

“Superfin klinik och duktig personal! Jag blev väl omhändertagen av de jag mötte. Allt var verkligen perfekt. Rekommenderas starkt!”

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Det finns inga direkta risker vid injektionsbehandlingar med Belkyra, eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Det kan hända att blåmärken och tillfällig domnad uppstår vid det behandlade området. Andra biverkningar som kan förekomma är svullnad och känslighet eller yrsel. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och går över inom några dagar.

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring