MyBeauty Academy

Läppförstoring – För ett fylligt och naturligt resultat

Läppförstoring

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Pris: från 2 500 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Har du naturligt tunna och små läppar, förlorad spänst och volym på grund av åldrande? Drömmer du om att ha naturligt fylliga läppar?
Genom att tillföra det naturliga gelen hyaluronsyra, även kallat filler, kan man åstadkomma ett naturligt, fylligt och jämnt resultat. Filler finns naturligt i kroppen och bygger volym, skapar spänst och ger läpparna tydligare konturer. På Mybeauty Clinic är vi specialister på läppar. Vi vet hur man bygger de på rätt sätt, oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma. På MyBeauty Clinic har vi i åtanke ditt ansiktes anatomi och proportioner. Dessa faktorer medför ett naturligt och symmetriskt resultat.

Fillers är effektivt mot

Rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben och kinder, konturering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr

 

Fillers läppar – Hur går det till?

Innan behandling diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål och förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Inför behandlingen lägger vi bedövningskräm på läpparna eller om du önskar injicerar vi bedövning. Därefter injiceras filler under huden i läpparna, antingen om du önskar att skarpare konturer, förfina asymmetrier eller bygga volym. Det finns många olika tekniker vid läppinjektioner och din injektionsbehandlare kommer tillsammans med dig och dina önskemål välja just den teknik som passar dig. Vanliga biverkningar efter en läppbehandling med fillers är blåmärken, svullnad, ömhet eller rodnad. Dessa biverkningar försvinner inom några dagar..

Omedelbart resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina ditt utseende som du vill.

Kontakta oss för rådfrågning

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vår personal

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Komplikationer efter en läppförstoring med fillers är sällsynt, eftersom fillers består av ämnen som är naturliga för kroppen. Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet eller svullnad som vanligtvis försvinner inom två dygn. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt resultat eller reagera på fillerbehandlingen, kan du återställa huden med hjälp av en hyalasebehandling.

Vanliga frågor

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkar-bedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Nej, efter din behandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Load More

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring