MyBeauty Academy

Tear trough i Stockholm, Göteborg & Halmstad

Tar bort mörka ringar under ögonen

Boka tid

Tear Trough med Fillers

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 3 300 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Kämpar du med mörka ringar under ögonen? Tear trough är en behandling som reducerar fördjupningen, skuggor och tar bort mörka ringar under ögonen med hjälp av filler. Filler är hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen.Genom att injicera hyaluronsyra tillförs fukt, spänst och fyllighet till huden, vilket gör att området nedanför ögonen jämnas ut. Behandlingen ger en pigg uppsyn och en föryngrande effekt

Fillers är effektivt mot

Rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben och kinder, konturering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr

 

Tear Trough – Hur går det till?

Innan behandling får du träffa en av våra experter för att diskutera önskemål, förutsättningar och ta några bilder för din personliga journalföring. Vi börjar med att lägga en bedövningskräm därefter injicerar en av våra certifierade behandlare precis rätt mängd medel med hjälp av en tunn nål under huden, vid området nedanför ögonen.Behandlingen är inte särskilt smärtsam och biverkningar som kan uppstå är oftast ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad.Vi använder oss enbart av filler från läkemedelsbolaget BIOXIS, marknadens mest populära och kvalitetssäkrade varumärken och produkter. Utvecklat och tillverkat i Frankrike – LEON. På MyBeauty Clinic är din behandlare alltid legitimerad sjukvårdspersonal med erfarenhet.

 

Omedelbart resultat

Behandlingen ger ett omedelbart resultat som varar i upp till 12 månader. Fillers behandlar de mörka partierna under ögonen effektiv och du ser en markant skillnad direkt efter din behandling.

Kontakta oss för rådfrågning

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vår personal

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vanliga frågor

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkar-bedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Nej, efter din behandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Load More

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring