Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->

Fibroblast / Ögonlocksplastik

Lider du av hängande ögonlock eller djupa rynkor men vill inte operera dig? Det är många som någon gång funderat på att lyfta sina ögonlock men som är rädda för det kirurgiska ingreppet och för konvalescensen efteråt. Fibroblast metoden gör det möjligt att lyfta ögonlocken utan kirurgiska ingrepp till en bråkdel av vad ögonlocksplastik vanligtvis kostar.
MyBeauty Clinic är ensamma om att utföra denna fantastiska behandling med originalet Purebeau Fibroblast i Göteborg.

Hur går behandlingen till?

En konsultation görs alltid innan behandlingen med någon av våra erfarna hudterapeuter där ni går igenom förväntningar, behandlingen och eftervård.


Tekniken går ut på att man gör små ”Plasma Flash” på behandlingsområdet. Dessa mikromillimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området och resultatet kan man se direkt efter avslutad behandling. Metoden har skapats för att strama åt huden på och runt ögonlocken, strama åt huden på halsen, behandla djupare rynkor som t.ex. på överläppen eller påsar under ögonen. Det går även att strama åt huden på magen efter en graviditet. Vanligtvis krävs 1-3 behandlingar innan uppnått resultat. Resultatet blir fantastiskt och sitter i upp till 3 år. Det som kännetecknar en Fibroblast-behandling är det fantastiska slutresultatet som blir väldigt naturligt.

Före/efter bilder

Efter 2 behandlingar

Varför Fibroblast?

  • - Ögonlocks åtstramning (Övre och undre)
  • - Utjämning av rynkor på överläppen (rökrynkor)
  • - Arga rynkan (mellan ögonbrynen)
  • - Rynkor och veck på halsen
  • - Streckmärken på magen efter en graviditet
  • - Nasolabiala vecken
  • - Proceduren är praktiskt taget smärtfri med bedövningssalva 

Hur lång är läkningsprocessen?

Behandlingen resulterar i bildning av små, torra fläckar. Skorporna kräver 3-5 dagar för att falla av och kan täckas över med smink. Vid korrekt eftervård finns inga kända risker med behandlingen

Mer ingående sköttselråd får du vid behandlingstillfället av din hudterapeut.

Pris Fibroblast

Behandling Pris
Fibroblast
(första besöket)
4995:-
Fibroblast
(andra besöket)
2995:-
Fibroblast
(tredje besöket)
1495:-

"Jag anpassar behandlingen efter varje kunds möjligheter och önskemål"

Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på