MyBeauty Academy

PRP behandling mot håravfall

Ge hud och hår nytt liv, spänst och styrka

Boka tid

PRP behandling mot håravfall

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 3 900 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6-24 månader

PRP hjälper till att bromsa håravfall och stimulera ny tillväxt med innovativ cellteknik. Metoden får håret att växa och bilda nya, starka och friska hårstrån. PRP används också för att reducera ålderstecken och förbättra hudens kvalitet på aniskte, hals, dekolletage och händer. PRP kan även behandla idrottsskador.

Effektiv mot

Håravfall, hudförbättring och hudföryngring, smärta och idrottsskador.

 

Så går behandlingen till

Innan vi börjar behandlingen applicerar vi en bedövningssalva i din hårbotten. En av våra certifierade experter tar ett vanligt blodprov på cirka 24 ml blod. Därefter centrifugerar vi blodet för att skikta de olika beståndsdelarna och synliggöra tillväxtfaktorer, som slutligen sprutas in ytligt i din hårbotten.

Resultat inom några månader

PRP-behandlingen bromsar ditt håravfall och stimulerar ny tillväxt. Resultat och effekt varierar från person till peron, men ditt nya hår har hunnit växa ut till vår uppföljning, som görs 2–3 månader efter behandlingsperioden.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Eftersom vi använder ditt eget blod är behandlingen både säker och naturlig. Eventuellt kan viss rodnad uppstå efter behandlingen, men den avtar efter några timmar. Du kan fortsätta med dina vardagsaktiviteter direkt efter behandlingen.

Vanliga frågor

För att bäst aktivera processerna i kroppen rekommenderar vi 3–4 behandlingar med en månads mellanrum. Boka gärna en kostnadsfri konsultation, så kan vi bestämma hur många behandlingar som passar dig.

Ja, du kan utföra alla dina vanliga aktiviteter på samma sätt som tidigare.

Vänta med att tvätta håret en timme efter behandlingen, så att plasman hinner verka ordentligt.

Vid behandling av ansikte, hals och dekolletage brukar vi lägga på en så kallad lidokainsalva (Emla-kräm) för att undvika eventuellt obehag. De flesta tar dock ingen bedövning vid behandlingar av håret.

Det vanliga är att vi drar cirka 24 ml blod vid varje behandlingstillfälle. Men mängden blod kan variera beroende på hur stor yta som ska behandlas

Load More

“Bra läge, fräsch klinik, trevlig och skicklig personal. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring