MyBeauty Academy

Dermapen microneedling Stockholm, Göteborg och Halmstad

Uppstramning av huden och näring på djupet

Boka tid

Dermapen microneedling

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Pris: från 2 195 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

4-8 månader

Dermapen microneedling behandlar många olika hudproblem som exempelvis ärr, större porer, bristningar, fina linjer och rynkor samt pigmenteringar. Med sin avancerade teknik av micronålar stimulerar Dermapen effektivt produktionen av kollagen i huden, vilket ger ett fräscht, ungt och naturligt resultat. Oavsett hudtyp och hudton.

Effektiv mot

Porer, bristningar, ärr, akneärr, fina linjer och rynkor samt pigmenteringar i ansikte, på hals och dekolletage.

Så går behandlingen till

Dermapen microneedling är en innovativ och effektiv teknik som endast tar cirka 10 minuter per behandlingsområde. Små sterila nålar tränger in i huden med en vibrerande funktion. Micronålarna stimulerar hudens produktion av kollagen, stramar upp och ger huden näring. Nålarnas storlek anpassas till den behandling och det resultat du önskar.

Resultat direkt

Med Dermapen ser du effekt redan efter en behandling. För ett mer varaktigt resultat rekommenderar vi fler behandlingar under en utsatt tidsperiod. I regel behövs en serie behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Biverkningar vid behandlingar med Dermapen är individuella och beror på vilket område du har behandlat. Vissa patienter upplever en lätt rodnad efter behandlingen, som försvinner inom ett dygn. Vi rekommenderar att du undviker sol och träning de första 24 timmar efter din behandling.

Vanliga frågor

Innan en dermapenbehandling träffar du en av våra terapeuter där ni går igenom dina problem och önskemål. Därefter kommer ni båda överens om vilken behandling som är bäst lämpad för dig. Du får info om fördelar och risker. Avslutningsvis lägger ni upp en behandlingsplan för att du ska nå önskat resultat.

Dermapen används framför allt för att behandla slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, akneärr, förstorade porer och upphöjda ärr.

För att ytterligare förstärka effekten och optimera resultatet av din behandling kan den kombineras med andra behandlingar, exempel kemisk peeling.

Vid en dermapenbehandling tränger flera små sterila engångsnålar ner i huden. Nålarna skapar microkalaer som gör det möjligt att slussa ner aktiva ämnen som hyaluronsyra under huden, och stimuelera bildandet av nytt kollagen. Nålarna som används kan gå olika djupt ned i huden, mellan 0,25- 3,0 millimeter. Själva behandlingen tar mellan ca 35-75 minuter beroende på vilken yta som ska behandlas. Vanligtvis krävs 4-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat, men många ser effekt redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar med dermapen.

Efter en dermapenbehandling kan huden vara lite röd och lätt svullen. Normalt lägger sig rodnad och svullnad efter 24-48 timmar men ibland upp till en vecka. Detta beror på hur djup behandling du har gjort. Efter behandlingen med dermapen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet, för att minimera risken för bakterier.

Normalt kan man säga att huden brukar kännas uppstramad och lite torr 1-2 dagar efter behandlingen och att man sedan kan uppleva en lätt fjällning. Efter 4-5 dagar är huden helt återställd.

Load More

“Superfin klinik och duktig personal! Jag blev väl omhändertagen av de jag mötte. Allt var verkligen perfekt. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring