MyBeauty Academy

Markera kindben med fillers

För naturlig kontur och volym

Boka tid

Fillers Kindben

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Pris: från 2 500 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Vill du ha framstående kindben eller känner du att dina kindben förlorat sin form, då är detta behandlingen för dig. Med fillers kan du markera kindbenen, skapa volym och ge ansiktet ett naturligt lyft. I följd med naturligt åldrande kan kindbenen förlora sin stödjevävnad och därmed även sin form. Genom att tillföra hyaluronsyra återställs den förlorade spänsten i huden, vilket ger dig ett föryngrat utseende med mjuka former och slät hud kring kinderna. På MyBeauty Clinic har vi i åtanke ditt ansiktes anatomi och proportioner. Dessa faktorer medför ett naturligt och symmetriskt resultat.

Fillers är effektiv mot

Rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben och kinder, konturering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr

 

Fillers kindben – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Din injektionsbehandlare kan använda olika mängd filler eller olika tekniker beroende på höger eller vänster sida ansiktet. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm över området. Din injektionsbehandlare kommer injicera filler djupt under huden, mot benet för att konturera kindben eller återskapa volym du tappat under åren. Behandlingen är inte särskilt smärtsam och vanliga biverkningar är svullnad, ömhet och lokal rodnad.

Omedelbart resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina dina kindben och ditt utseende som du vill.

Kontakta oss för rådfrågning

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vår personal

Biverkningar av filler

Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Vanliga frågor

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkar-bedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Nej, efter din behandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Load More

Läppar med filler

“Jag är supernöjd med min fillerbehandling! MyBeauty Clinic informerade mig om det jag behövde veta inför min behandling och jag känner mig alltid omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler. Stort tack och på återseende.”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring