MyBeauty Academy

Profhilo

För ett föryngrat resultat

Boka tid

Profhilo

Behandlingen utförs i

Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6 -12 månader

Pris:

från 2 500 SEK

Profhilo® är en behandling som passar alla som vill boosta hyn. Framförallt är behandlingen effektiv vid förlorad elasticitet, volym och torr hud. Profhilo® kan med fördel användas på områden som normalt är svårbehandlade exempelvis hals, dekolletage, armar, händer eller ärr. Det går även att punktbehandla områden utifrån individuella behov och önskemål. Profhilo® har en remodellerande effekt på vävnaden i området som behandlas och ger ett fint lyft. Huden stramas upp, stärks och återfuktas. Med Profhilo® stimuleras den egna produktionen av Kollagen, Elastin och Hyaluronsyra och det mest slående med resultaten efter behandling är den förbättrade hudstrukturen, med mer ­fyllighet och lyster där även rynkor och fina linjer blir mindre framträdande.

Profhilo – Hur går det till?

Profhilo® är en injektionsbehandling och injektionsbehandlaren använder sig av en specialutvecklad teknik kallad ”BAP” vilket innebär ett fåtal noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet (5 per sida). Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Biverkningar som kan uppstå är oftast ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad.
Det är vanligast att göra 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Profhilo® ger ett utmärkt resultat som enskild behandling men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Resultat

Med Profhilo® ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Cirka 6-8 veckor efter den sista behandlingen kan resultatet bedömas.

Kontakta oss för rådfrågning

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vår personal

Biverkningar av Profhilo®

Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Vanliga frågor

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkar-bedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Nej, efter din behandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Load More

Läppar med filler

“Jag är supernöjd med min fillerbehandling! MyBeauty Clinic informerade mig om det jag behövde veta inför min behandling och jag känner mig alltid omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler. Stort tack och på återseende.”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring