MyBeauty Academy

Återskapa volym kring tinningar med fillers

För naturlig kontur och volym

Boka tid

Fillers Tinningar

Behandlingen utförs i

Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6 -12 månader

Pris:

från 2 500 SEK

Området vid tinningarna sjunker ofta in med åldern eller vid viktminskning och ger intryck av volymförlust. Med fillers kan du återskapa volym vid tinningarna och ge ansiktet ett naturligt lyft. Behandling av tinningarna medför även ett litet ögonbrynslyft. På MyBeauty Clinic har vi i åtanke ditt ansiktes anatomi och proportioner. Dessa faktorer medför ett naturligt och symmetriskt resultat.

Fillers är effektivt mot

Rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben och kinder, konturering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr

 

Fillers Tinningar – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, förutsättningar samt kartlägger eventuella asymmetrier. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm över området. Vid fillersbehandling av tinningar finns det olika tillvägagångssätt. Antingen använder din injektionsbehandlare en vass kanyl där fillern injiceras djupt mot benet eller en trubbig kanyl, då placeras fillers under huden. Vid fillers i tinningar kan vi förfina asymmetrier, återskapa volymförlust samt lyft av ögonbryn. Vanliga biverkningar är svullnad, ömhet och lokal rodnad.

Omedelbart resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina ditt utseende och området vid dina tinningar som du vill.

Kontakta oss för rådfrågning

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vår personal

Biverkningar av filler

Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Vanliga frågor

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkar-bedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Nej, efter din behandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Load More

Läppar med filler

“Jag är supernöjd med min fillerbehandling! MyBeauty Clinic informerade mig om det jag behövde veta inför min behandling och jag känner mig alltid omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler. Stort tack och på återseende.”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring