MyBeauty Academy

Radiesse Stockholm, Göteborg och Halmstad

För effektiv hudföryngring och förbättrad hudkvalitet

Boka tid

Radiesse hudföryngring

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 3 500 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

6-12 månader

Radiesse hjälper till att återställa spänsten och volymen i huden genom att stimulera kroppens egen produktion av kollagen och elastenfibrer. Med sina unika egenskaper lyfter och konturerar Radiesse huden. Metoden motverkar de yttre tecknen på åldrande och reducerar rynkor samtidigt som du behåller din naturliga skönhet.

Effektiv mot

Volym för kindben, veck och rynkor vid näsa och mun, neddragna mungipor, konturering av haka, käklinje och käkvinklar samt volymåterställning av händer

 

Så går behandlingen till

Radiesse är ett gelliknande medel som injiceras under huden med hjälp av en tunn nål. Till skillnad från andra fillers läggs Radiesse ofta lite djupare, ner mot benhinnan för att fylla ut grövre veck och rynkor. Radiesse stimulerar naturlig kollagenproduktion inifrån, vilket gör att ett tätt nätverk av färskt kollagen och elastiska fibrer utvecklas i huden över en lång period.

Omedelbar och långvarig effekt

Den speciella gelstrukturen ger en omedelbar visuell effekt, medan de minsta kalciummikrosfärerna bidrar till att stimulera din egen kollagenproduktion naturligt, vilket ger en långvarig effekt.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Biverkningar vid Radiesse-injektioner är individuella och beror på vilket område du behandlar. Vissa patienter upplever en lätt rodnad eller svullnad och injektionen kan också ge blåmärken, som försvinner inom några dagar.

“MyBeauty Clinic är en av Sveriges mest professionella kliniker, väl värt ett besök!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring