MyBeauty Academy

Skinbooster Stockholm, Göteborg och Halmstad

För återfuktning och näring på djupet

Boka tid

Skinbooster

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 2 800 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

2-6 månader

En behandling med Skinbooster ger huden ökad lyster, fyllighet och elasticitet, för ett föryngrat utseende och en förbättrad hudkvalitet. Skinbooster innehåller hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen och som binder vatten. Ämnet hjälper till att återfukta och ge huden näring på djupet. En boost för huden helt enkelt.

Effektiv mot

Torr och livlös hy, akneärr, skulptering av händer, hals och dekolletage

 

Så går behandlingen till

Innan vi påbörjar behandlingen bedövar vi utvalt behandlingsområde ytligt med en stark bedövningssalva. Efter det injicerar en av våra certifierade behandlare precis rätt mängd Skinbooster med hjälp av en tunn nål under huden.

Snabbt resultat, långvarig effekt

Behandlingsresultatet varar i tre månader. Därefter bör du upprepa behandlingen kontinuerligt om du önskar ett mer varaktigt resultat.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Biverkningar efter en behandling med Skinbooster är ovanligt. I vissa fall kan en svullnad uppstå efter behandlingen, men den försvinner vanligtvis inom kort.

“Bra läge, fräsch klinik, trevlig och skicklig personal. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring