Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • "Dermapen förnyar din hud"

    Boka en gratis konsultation!
  • "Dermapen förnyar din hud"

    Boka en gratis konsultation!

Dermapen Göteborg

Microneedling

Dermapen microneedling behandlar många olika hudproblem som ex ärr, större porer, bristningar, fina linjer och rynkor, pigmenteringar mm. Dermapen får huden att bilda nytt kollagen med hjälp av micronålar. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens tillstånd. Dermapen har blivit ett populärt alternativ till den klassiska laserbandlingen och kan utföras på alla hudtyper. Jenny hos oss på MyBeauty Clinic är en av få i Sverige som är Master utbildad på originalet Dermapen.

Hur går det till?

En Dermapenbehandling går till utav att ytterst små sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden med en speciell penna. Detta medför att att aktiva ämnen som Hyaluronsyra kan slussas ned i huden enklare. Det bildas ny kollagen i huden och därmed förnyar din hud. Behandlingen tar endast ca 10 minuter per behandlat område. Vi rekommenderar 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första tillfället. Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag och bedövningssalva används om önskvärt.

Vad kostar en behandling med Dermapen?

Område Pris
DermaPen Ansikte (45 min) 1995:-
DermaPen Ansikte och Hals (60 min) 2095:-
DermaPen Ansikte, hals och decolletage (60 min) 2595:-
DermaPen Kur
(3 behandlingar)
4850:-

Före/Efter

Dermapen ta bort ärr

Biverkningar och risker

Direkt efter en behandling kan området rodna och vara rödflammigt en kortare period. Vi rekommenderar att varken sola eller träna 24 timmar efter behandlingen.

”Personlig och professionell behandling som ger goda resultat”

Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på