Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • Permanent hårborttagning

    Göteborg

  • Permanent hårborttagning

    Göteborg

Hårborttagning Göteborg

Permanent hårborttagning

Hår är naturligt men dyker tyvärr alltför ofta upp på ställen där man inte vill ha det. Många väljer att plocka, raka eller vaxa bort det oönskade håret, vilket ibland kan leda till irriterad hud och ökad behåring av kraftigare hårstrån. Effekten vid dessa behandlingsmetoder är dessutom ofta väldigt kortvariga.

Cellox 20 systemet är bland de mest avancerade teknikerna inom permanent hårtborttagning på marknaden idag. Denna säkra, effektiva och permanenta metod avlägsnar skonsamt oönskat hår från alla delar av kroppen. 

Hur går behandlingen till?

Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en konsultation där ni gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Utifrån dina förutsättningar och mål utformar vi en behandlingsplan för att du ska bli helt nöjd med slutresultatet.   

För hårborttagning krävs det en serie av upprepade behandlingar för att uppnå önskat resultat. Vanligtvis mellan 5-8 behandlingar. I samband med konsultationen får du även information angående detta av din behandlare.

Den unika Cellox-teknologin gär att behandlingen är smärtfri och skonsam för alla hudtyper. Hur lång tid behandlingen tar beror på hur stort området är som ska behandlas, ett mindre område tar endast några få minuter.

Fitzpatrick-skalan

Fitzpatrick-skalan

Priser

Behandling Pris*
Överläpp 400:-
Överläpp & Haka 695:-
Bikinilinjen 895:-
Underben 895:-
Hela Ben 1595:-
Rygg 2300:-
Armhålorna 695:-
Bröst och mage 2200:-
Magsträng 400:-
Hela Armar 1200:-
Underarmar 800:-
Händer 400:-
Fötter 500:-
Enstaka strån 250:-

*Vid bokning av 5 behandlingar eller fler vid samma tillfälle erhålls 20% på paketpriset.

Biverkningar och risker

Efter behandlingen uppstår vanligtvis en lätt rodnad som försvinner inom ett par timmar. 

Det är viktigt att skydda det behandlade området från solexponering, framförallt veckan före och efter en behandling. Undvik också intensiv träning som orsakar svettning och bastubad inom de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. 

”Jag brinner för ditt välbefinnande”

Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på