Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • IPL för hudföryngring. Behandla ytliga kärl, rosacea, pigmentfläckar och ojämn pigmentering
  • IPL för hudföryngring. Behandla ytliga kärl, rosacea, pigmentfläckar och ojämn pigmentering

IPL för hudföryngring

IPL-behandling används för hudföryngring, så kallad skin rejuvenation där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera nybildning av kollagen. Med Cellox 20 systemet har vi en behandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud. Behandlingar med 3-4 veckors mellanrum rekommenderas vid skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast behandlar man hela ansiktet och- eller halsen/dekolletaget. Vetenskapliga studier visar att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie IPL behandlingar.

Ytliga kärl, hudrodnad och Rosacea

Ytliga blodkärl på kinder näsa och hals kallas även kärlbristningar. Ytliga blodkärl och hudrodnad är vanligare hos personer som har utsatt sig för sol, kyla och hos personer med hudsjukdomen rosacea. En IPL behandling med Cellox 20 medför att de ytliga blodkärlen minskar och blir mindre aktiva. Effekten ses omedelbart genom att de ytliga blodkärlen drar ihop sig och blir osynliga.

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet efter t.ex. mycket tid i solen tas effektivt bort med Cellox 20. Oftast räcker två behandlingar för att pigmentfläckarna skall försvinna. Inom två veckor efter behandlingen har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt. IPL-behandling är lämpligt för ojämnt pigmenterad solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar, fräknar och solfläckar i ansiktet.

Priser

Hudföryngring IPL
Per behandling*
Ansikte 995:-
Ansikte och hals 1295:-
Ansikte, hals och dekolletage 1595:-
Dekolletage 995:-
Handryggen 400:-
Kärl och pigment med IPL
Per behandling*
Enstaka kärl eller pigment 400:-
Kinder 695:-
Kinder och haka 895:-
Ansikte 995:-
Handryggen 400:-
Dekolletage 995:-

*Vid bokning av 5 behandlingar eller fler vid samma tillfälle erhålls 20% på paketpriset.

Hur går behandlingen till?

Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en konsultation där ni gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad för just dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen och hur denna kommer att gå till.

”Jag brinner för ditt välbefinnande”

Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på