Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • ” En välbeprövad behandling mot rynkor”

    Boka en gratis konsultation!
  • ” En välbeprövad behandling mot rynkor”

    Boka en gratis konsultation!

Behandling mot rynkor

Behandling av rynkor med muskelavslappnande medel kan användas för en mängd olika områden som rynkbehandlingar, svettbehandlingar, tandgnissling och mot migrän. Metoden är välbeprövad och används med mycket gott resultat. behandlingen gör att dina muskler slappnar av, vilket gör att rynkorna slätas ut. Behandlingen får endast genomföras av sjuksköterskor, tandläkare och läkare.

Före/efter-bilder

Botulinumtoxin Botulinumtoxin

Hur går behandlingen till?

Om du önskar en behandling är du välkommen att boka en tid direkt för behandling eller en kostnadsfri konsultation. Vi går då igenom dina behov och önskemål. Du kan därefter välja om du vill göra din behandling direkt eller vid ett senare tillfälle.

Du ser resultatet inom en vecka

Varje behandling tar cirka 15 minuter och behandlingsresultatet syns inom en vecka. Resultatet av din behandling varar i upp till 3-5 månader. Därefter bör du upprepa behandlingen om du önskar ett varaktigt resultat.

Lindrande bedövningsmetoder

Känns det lite obehagligt med sprutor? Hos oss kan du känna dig trygg. Vi lägger på en bedövningskräm före din behandling om önskvärt.

Pris på behandling mot rynkor

Vi tar betalt per ampull. Det innebär att man kan utföra upp till tre områden till samma kostnad för indikationerna Glabella, Panna och Kråksparkar. 

 

 

Priser

Risker och biverkningar

Den mängd och den låga dos som används vid skönhetsingrepp är så låg att det är mycket sällsynt med biverkningar. Biverkningar är oftast relaterade till själva ingreppet och inte läkemedlet i sig. Sådana biverkningar är ex ömhet, lokal svullnad, blåmärken, vilka går över inom några dagar.

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina Rödin
Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på