Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • Belkyra Göteborg - Ta bort din dubbelhaka

    Belkyra kan effektivt användas för att ta bort din dubbelhaka. Kom till oss på gratis konsultation och rådgör med en legitimerad behandlare.
  • Belkyra Göteborg - Ta bort din dubbelhaka

    Belkyra kan effektivt användas för att ta bort din dubbelhaka. Kom till oss på gratis konsultation och rådgör med en legitimerad behandlare.

Vad är Belkyra?

Belkyra är den amerikanska motsvarigheten till det kända läkemedlet Kybella mot dubbelhaka. Det enda som skiljer sig mellan dem är namnet. Belkyra tillverkas av läkemedelsföretaget Allergan som är en av de främsta tillverkarna av bl.a. fillers.

Hur går det till?

Belkyra innehåller det aktiva ämnet deoxicholsyra som finns naturligt i kroppen och som underlättar nedbrytningen av fett. Belkyra är det första läkemedlet som är godkänts för behandling av dubbelhaka med fantastiska resultat, fettcellerna förstörs och resultatet är permanent. MyBeauty Clinic är certifierade av Allergan för att utföra denna typ av behandling. Vanligtvis behövs 1-4 behandlingar för ett önskvärt resultat, men de flesta är nöjda efter två.

Rent praktiskt går det till på så sätt att din behandlare märker ut behandlingsområdet med en speciell prickmall. Denna appliceras på huden för att få en jämn dosering. Belkyra injiceras med små mängder över behandlingsområdet med en supertunn nål. Behandlingen går fort och är oftast över på 10 minuter.

Före/efter-bild

Pris på Belkyra?

Oftast räcker det med två ampuller per behandlingstillfälle. Det är beroende på mängd submentalt fett under hakan. Hur många tillfällen som behövs är individuellt men de flesta nöjer sig efter två behandlingar. 

Antal ampuller Pris  
Två ampuller 9900:-  
Tre ampuller 12900:-  

Risker och biverkningar med Belkyra?

Riskerna med Belkyra är oerhört små eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Allergiska reaktioner är sällsynta. Vanligare biverkningar är måttlig lokal svullnad, blåmärken, yrsel, tillfällig domnad i området. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar.

"Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation"

Nina Rödin 
Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på