Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
 • Fillers - Få resultat direkt!

  Fillers föryngrar, skulpterar och ger din hud lyster med naturliga resultat. Boka en konsultation inför behandling med fillers i Göteborg, helt kostnadsfritt.
 • Fillers - Få resultat direkt!

  Fillers föryngrar, skulpterar och ger din hud lyster med naturliga resultat. Boka en konsultation inför behandling med fillers i Göteborg, helt kostnadsfritt.

Specialister på Fillers i Göteborg

Vad är fillers?

Fillers är samlingsnamnet för olika preparat som används för att föryngra, skulptera och korrigera huden inifrån. Gelen innehåller ämnen som framställts för att likna kroppens egen hyaluronsyra. Ämnet finns naturligt i vår hud och binder vatten. Att injicera fillers ger den volym och det stöd vår hud tappar när vi åldras.

Med en injektionsnål sprutas gelen in under huden för att ersätta volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. Fillers är inte permanenta vilket ger dig stora möjligheter att kontinuerligt skapa och underhålla de konturer och former du är ute efter.

Varför fillers?

Det finns många användningsområden för fillers. Man kan exempelvis fylla ut rynkor och linjer i ansiktet, skapa fylligare kindben, korrigera akneärr, forma om näsan eller förstora läpparna med fillers.

Dessutom finns behandlingar som är framtagna enbart för att ge huden extra lyster inifrån. Dessa kallas skinboosters och innebär microinjektioner som tas varannan till var tredje vecka i tre steg initialt, därefter fyller man på var sjätte månad.

Varför välja MyBeauty Clinic?

Hos oss arbetar injektionsbehandlare med sjuksköterske- eller tandläkarutbildning som tar hand om dig för att uppfylla dina önskemål. Med erfarenhet ger de råd och rekommendationer med dina behov som utgångspunkt för att du ska bli helt nöjd med ditt resultat.

Vårt huvudfokus är alltid kundens trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största varumärkena med säkerställd kvalitet, och köper in våra produkter direkt från tillverkaren. Dessutom är vi försäkrade genom Folksam och certifierade av Estetiska injektionsrådet.

Vi är certifierade av Estetiska Injektionsrådet!

Fillers hög kvalitet

Hur går en behandling av fillers till?

Vid ditt första besök på vår klinik i Göteborg träffar du någon av våra injektionsbehandlare som är specialiserade på just fillers. Din behandlare skapar en skräddarsydd behandlingsplan med utgångspunkt från din vision, helt kostnadsfritt.

 

Inför din behandling

 • - Tillsammans går du och din behandlare igenom hur dina behov ser ut. Din hud undersöks och ni bestämmer vilken produkt och behandling som passar dig.
 • - Din injektionsbehandlare ger dig råd och rekommendationer kring dina önskemål för att du ska bli helt nöjd med ditt resultat.
 • - Du får en unik behandlingsplan och bokas in för din första behandling.

 

Under din behandling

 • - Vi börjar med att lägga en bedövning som passar den typ av behandling du valt. I de flesta fall räcker en kräm och i vissa fall används en nervblockad som läggs av en tandläkare.
 • - Med en tunn nål injiceras produkten strax under huden. Behandlingen tar omkring 30 minuter och resultaten kommer direkt.
 • - Du kan känna dig trygg med våra produkter eftersom samtliga är godkända och kommer direkt från tillverkaren.

 

Efter din behandling

 • - I vissa fall kan en liten svullnad eller rodnad synas efter din behandling. Detta försvinner oftast inom två dygn. Undvik att ta på det behandlade området tills svullnaden och rodnaden lagt sig.
 • - Fillerbehandlingar håller normalt mellan 6-12 månader. Efter första besöket rekommenderar vi dock en påfyllning efter 4 månader för ett mer hållbart resultat.

Våra priser på fillers

Läppar 3100 kr
Skulptera, förstora eller jämna ut läpparna med ett naturligt resultat.

Tear trough 3300 kr
Behandla mörka ringar och insjunken hud under ögonen för att se piggare, fräschare och yngre ut.

Skulptering näsa 3300 kr
Jämna ut näsans konturer, ändra nästippens form eller få näsan att se mindre ut på optisk väg.

Kindben 3100 kr
Framhäv dina kindben genom att skapa volym med fillers. Det ger dig ett ungdomligare utseende och kan hjälpa till att minska mörka ringar under ögonen.

Haka 3100 kr
Skulptera din haka för att skapa din önskade ansiktskontur.

Käklinje 3100 kr
Förstärk och markera din käklinje med fillers för att skapa balans och framhäva dina drag.

Hals 3100 kr
Fyll ut linjer och veck för att föryngra och släta ut huden på din hals.

Dekolletage 3100 kr
Jämna ut ditt dekolletage med fillers för ett ungdomligt och hållbart resultat.

Händer 3100 kr
Trolla bort rynkor och veck från dina händer med hjälp av fillers.

Skinbooster 2800 kr
Bli av med fina linjer och acneärr med skinboosters och få återfuktad hud inifrån.

Fillerborttagning 2500 kr
Ångra din fillerbehandling med hyalase eller hyaluronidase.

Att tänka på vid behandling med fillers

Tyvärr finns rena skojare som vill sko sig på andras bekostnad även inom vår bransch. Det är lätt att lockas av produkter och behandlingar som ligger långt under de etablerade klinikernas priser.

Att injicera ej testade preparat under huden kan leda till allvarliga komplikationer. Vi vet att billigare och sämre kopior av de produkter vi använder oss av cirkulerar på marknaden, vilka ofta dyker upp hos injektionsbehandlare utan rätt utbildning. Därför är det viktigt att du gör noggrann efterforskning innan du väljer din klinik. Låter det för bra för att vara sant så är det förmodligen det.

Hos oss på MyBeauty Clinic är våra injektionsbehandlare erfarna sjuksköterskor och tandläkare som har stor kunskap inom området för fillers. Vi använder oss enbart av fillers från de största och mest dokumenterade fabrikanterna, och som vi köper direkt från tillverkaren. Vår klinik är försäkrad genom Folksam och erbjuder alltid bra priser utan att tumma på kvaliteten.

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina Rödin
Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på