Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • Fillers Kindben

    Framhäv dina kindben med fillers. Ingreppet går snabbt och du ser resultat direkt.
  • Fillers Kindben

    Framhäv dina kindben med fillers. Ingreppet går snabbt och du ser resultat direkt.

Lyft fram kindbenen

Ansiktets volym minskar med åren och på så vis gör att man ser åldrad ut. På MyBeauty Clinic Göteborg har vi kunskapen hur man med Fillers skulpterar tillbaka kindernas fyllighet och volym för att ge dig ett trevligare och friskare utseende.

Hur går det till?

Du och din behandlare går igenom behandlingsprocessen tillsammans och vi lyssnar på dina önskemål och förväntningar. Hos oss står du i fokus och vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Om allt känns bra så kan man genomföra behandlingen direkt. Man har alltid möjligheten att få en bedövningskräm applicerad som tar ca 15 min att verka.

Efter detta så injiceras Fillern så att kinderna får sin ursprungliga fyllnad. Själva behandlingen tar bara några minuter. Du ser resultatet direkt som varar i upp till 6 månader.

Före/efter-bilder

Fillers Kinder

Pris på fillers kindben?

Priset för fillers kindben varierar beroende på mängden fillers som appliceras. Det kan vara svårt att själv avgöra hur mycket som behövs, varför det är bäst att konsultera en behandlare som kan göra den bedömningen efter dina önskemål. Konsultationen är gratis och kan bokas här

Mängd Pris  
Standard (1 ml) 3100:-  
2 ml 5800:-  

Biverkningar och risker

Rodnad och viss svullnad kan uppkomma under en kortare tid. Allvarligare symtom som allergiska reaktioner och infektioner är ytterst ovanliga.

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina Rödin
Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på