Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
  • Läppförstoring - Få resultat omedelbart!

    Läppförstoring med fillers från de största leverantörerna. Samtliga behandlare är legitimerade - för din trygghet.
  • Läppförstoring - Få resultat omedelbart!

    Läppförstoring med fillers från de största leverantörerna. Samtliga behandlare är legitimerade - för din trygghet.

Läppförstoring efter dina önskemål

Framhäv dina läppar

Hos oss på MyBeauty Clinic i Göteborg kan du få en läppförstoring enligt dina önskemål. Våra legitimerade behandlare ser till att du blir nöjd. Om man önskar kan man få en gratis konsultation inför behandlingen för att diskutera möjligheter, begränsningar, pris, risker mm.

Vi jobbar endast med fillers från de största leverantörerna för att säkerställa en hög kvalitet. Samtliga märken är världsledande och väldokumenterade för din trygghet. Våra fillers är de enda varumärkena inom mjukvävnadsfillers som är godkända av FDA (amerikanska läkemedelsverket).

Hur går en läppförstoring till?

Behandlingen påbörjas med att huden bedövas antingen ytligt med en stark bedövningssalva eller genom nervblockad (fullständig bedövning) av vår tandläkare. Efter att bedövningen verkat appliceras fillers under huden. Mängden fillers som appliceras är individuellt och anpassas efter dina önskemål och förväntningar. Våra injektionsbehandlare hjälper dig med den bedömningen inför behandlingen.

Före/efter-bilder

Läppförstoring - Pris?

Priset för läppförstoring varierar beroende på mängden fillers som appliceras. Det kan vara svårt att själv avgöra hur mycket som behövs, varför det är bäst att konsultera en behandlare som kan göra den bedömningen efter dina önskemål. Konsultationen är gratis och kan bokas här

Mängd Pris  
0,5 ml 2500:-  
1 ml 3100:-  
2 ml 5800:-  

Biverkningar och risker

Det uppstår mycket sällan komplikationer efter läppförstoring med fillers. Anledningen till detta är att fillers består av ämnen som för kroppen är naturliga och materialet blir därmed en del av kroppen. Den absolut vanligaste biverkningen är svullnad och ömhet, vilket oftast lägger sig inom 1-2 dagar. I vissa fall kan svullnaden ligga kvar i upp till en vecka. Andra mindre vanliga komplikationer efter läppförstoring kan vara ex blödningar, irritationer och infektioner. Skulle man mot förmodan inte vara nöjd eller reagera på fillers kan man efter behandling injicera ett ämne (hyalase) som bryter ned fillern och återställer huden. 

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina Rödin
Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på