MyBeauty Academy

MiraDry i Göteborg

Permanent svett & luktreducering

Boka tid

MiraDry®

Utförs i: Göteborg

Pris: 19 900 SEK

Behandlingstid

60-90 minuter

Hållbarhet

Permanent

MiraDry® är den enda FDA-godkända behandlingen som kan minska svett under armarna permanent. Med en innovativ mikrovågsteknik går MiraDry® in på djupet genom att hantera grundorsaken till överdriven svettning. Med hjälp av mikrovågor hettar man upp svett- och lukt körtlar till en punkt där de försvinner. På så vis slutar du svettas och körtlarna kan ej växa tillbaka. MiraDry® är en kliniskt bevisad behandling med en svett reducering med 82%. Med svettet försvinner även lukten och som bieffekt minskar även hårtillväxten i armhålorna. Med denna behandling sparar du både tid och pengar då inga regelbundna återbesök krävs. MyBeauty Clinic är unika i Södra Sverige med permanent svettreducering med MiraDry

Så går behandlingen till

Innan behandlingen injicerar din injektionsbehandlare bedövningsmedel i området. Detta medför att du får en smärtfri behandling. Maskinen appliceras mot huden som skapar ett vakuum. Mikrovågor som maskinen avger hettar upp svettkörtlarna och innan vakuumet släpps kyls huden ner. Hela proceduren tar inte mer än 1,5 timme.

Efter Behandlingen

Efter behandling kan man återgå till arbete och efter ett par dagar kan man återgå till träning. Resultatet märker du av omedelbart.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Om biverkningar

Vanligtvis får man en lokal svullnad och det är bra att kyla ner det behandlade området med kylklampar. Använd receptfria smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel för att korta läkningsperioden. Viktigt att hålla det behandlade området rent. Undvik rakning och att applicera deodorant de närmaste dagarna.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Vanliga frågor

I och med att man lägger en lokal bedövning gör inte själva behandlingen ont.

Vid behandling är det viktigt att du inte kommer nyrakad utan med några dagars hårstubb. Detta för att vi ska kunna identifiera behandlingsområdet. Använd inte deodorant eller antiperspirant 24 timmar före behandling.

MiraDry® har indikationen armhålan för tillfället men kommer med fler indikationer under 2020 som händer, rygg, och fötter.

Det finns inga som helst risker med denna behandling och den enda upptäckta bieffekten är att hårtillväxten minskar. Under första dagen är man svullen och man kan känna sig lite knölig i armhålorna. Detta går bort inom några få dagar och man återgå till träning som vanligt.

Load More

“Bra läge, fräsch klinik, trevlig och skicklig personal. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring