MyBeauty Academy

Ådernät & kärlbristningar Stockholm, Göteborg och Halmstad

Reducera missprydande kärlbristningar

Boka tid

Ådernät & kärlbristningar

Utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad

Pris: från 2 000 SEK

Behandlingstid

30-60 minuter

Hållbarhet

12-48 månader

Vi har stor erfarenhet av att behandla missprydande blodkärl och ådernät med microsklerosering. Injektionsbehandlingen hjälper till att reducera oönskade kärlsprängningar och synliga blodkärl, som är vanligt förekommande då det är ärftligt.

Effektiv mot

Ådernät, ytliga blodkärl och kärlbristningar på ben, armar och kropp

 

Så går behandlingen till

Microskleroserings-lösningen innehåller läkemedlet aethoxysclero, som får kärlet att skrumpna och försvinna. En av våra certifierade behandlare injicerar precis rätt mängd medel med hjälp av en tunn nål på utvalt område. Efter injektionsbehandlingen råder vi dig att använda en stödstrumpa dygnet runt i en vecka och därefter under dagtid i ytterligare en vecka.

Snabbt resultat

Behandlingsresultatet syns snabbt och varar under lång tid, beroende på hur dina anlag ser ut. För att bli av med alla dina ådernät rekommenderar vi 3-4 behandlingar med en månads mellanrum.

Certifierade behandlare

Alla våra injektionsbehandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Biverkningar vid skönhetsbehandlingar med muskelavslappnande medel är mycket ovanligt. Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller blåmärken som övergår inom några dagar. Vissa patienter upplever en lätt rodnad första dygnet, men de flesta påverkas inte alls av behandlingen.

“Bra läge, fräsch klinik, trevlig och skicklig personal. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring