MyBeauty Academy

IPL laser behandling i Göteborg

Föryngra och korrigera huden med laser

Boka tid

IPL/Laser

Utförs i: Göteborg

Pris: från 400 SEK

Behandlingstid

15-60 minuter

Hållbarhet

Beroende på behandlingsområde

Behandlingar med laserstrålning och IPL (intensivt pulserande ljus) är effektivt för flera områden på hud och kropp. Den innovativa lasertekniken verkar på djupet i huden vilket stimulerar nybildning av kollagen. Cellox 20 ökar hudens elasticitet och spänst. Utöver hudföryngring kan IPL även användas för att korrigera ärr, ta bort hår, behandla ytliga blodkärl och pigmentfläckar.

Effektiv mot

Hårborttagning, hudföryngring, rynkor, ytliga kärl, hudrodnad och rosacea, pigmentförändringar, ärr och acneärr

 

Så går behandlingen till

Vid IPL behandlar man ofta hela ansiktet och- eller halsen/dekolletaget. Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en konsultation där ni gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad för just dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen och hur denna kommer att gå till. Laserstrålen ställs in för att reducerar eller korrigerar önskat behandlingsområde.

Snabbt resultat

Resultatet för IPL/Laser är individuellt, beroende på behandlingsområde. Cellox 20 ger omedelbar effekt på ytliga blodkärl som direkt drar ihop sig och blir osynliga.

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

I enstaka fall kan biverkningar i form av rodnad och svullnad uppstå efter en behandling. Dessa biverkningar avtar snabbt inom några timmar. Det är högst ovanligt att IPL/Laser ger brännskador. I dessa sällsynta fall ska du som klient vila huden och återfukta med lugnande kräm.

“Bra läge, fräsch klinik, trevlig och skicklig personal. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring