MyBeauty Academy

Fettreducering med Verju Stockholm

Minska bukfett – Skulptera kroppen och reducera celluliter

Boka tid

Verju fettreducering

Utförs i: Stockholm

Pris: från 2 500 SEK

Behandlingstid

20-40 minuter

Hållbarhet

Individuellt

Verju är en innovativ laserteknik som effektivt behandlar och definierar kroppens konturer, helt utan kirurgi. Metoden gör det möjligt att behandla celluliter, reducera fett och minska omkretsen på olika områden som midja, haka, höfter och lår.

Effektiv mot

Celluliter, fettreducering och minskning av omkretsen på midja, höfter och lår

 

Så går behandlingen till

En behandling tar mellan 20-40 minuter, beroende på kroppsdel. Proceduren är inte bara snabb utan också smärtfri, helt utan nålar och snitt. Du ligger bara stilla och låter Verjun verka på det önskade området. Vi utför inte behandlingen på gravida eller ammande, eller personer med pågående cellgiftsbehandling.

Omedelbart resultat

Du ser omedelbar skillnad på omkrets då kroppsfett reduceras direkt. Vi mäter alltid ditt behandlingsområde före och efter, för att bevisa effekten.

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Med noga precision och passion för arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Om biverkningar

Biverkningar vid en behandling med verju är mycket ovanligt. Verju fettreducering ger ingen smärta, ingen uppvärmning av vävnad och innehåller inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Vanliga frågor

På mätningarna som görs före och efter en behandling ser du en märkbar skillnad på måttbandet. Några ser och känner resultat direkt efter en första behandling, men det är individuellt. Det bästa sättet att mäta och jämföra skillnaden brukar vara hur kläderna sitter. Behandlingen klassas som ”icke temporär”. Om du äter en hälsosam kost och tränar kontinuerligt kan du förvänta dig ett hållbart resultat. Studier visar att personer efter att ha genomfört en behandling i veckan under en sexveckorsperiod, har minskat med drygt 15 cm (15.78). Resultatet beror däremot på hur bra lymfsystem du har. Ju bättre, desto bättre resultat.

Det finns inga som helst risker med denna behandling och inte heller några negativa sidoeffekter. Verju fettreducering ger ingen smärta, ingen uppvärmning av vävnad och innehåller inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Det är svårt att avgöra exakt hur många behandlingar du behöver för att nå önskad effekt. Därför vill vi alltid ge dig en personlig konsultation och tillsammans gå igenom din problematik och dina önskemål. Under konsultationen kommer vi även att titta på vad du som kund kan göra för att få optimal effekt. Vår rekommendation är att börja med 5-10 behandlingar och sedan lägga upp en plan utifrån de resultat du fått.

Behandlingen är helt smärtfri och eftersom lasern är kall ger ljuset inte ens av sig någon värme. Beroende på vilket område du vill behandla ligger eller sitter du ner. Om det är mage, rumpa och lår du behandlar ligger du ner på en behandlingsbänk, först på rygg och sedan på mage. Behandlingstiden är mellan 15-40 min beroende på vad du vill ha hjälp med.

Inför en behandling med verju krävs det ingenting av dig, men för att du ska uppnå bästa tänkbara resultat bör du dricka mycket vatten och hålla ditt lymfsystem igång. Vid varje session får du lymfmassage, vilket du också kan göra på dig själv. Vi berättar om och visar hur du ska gå tillväga. Att bära kompressionskläder efter en behandling är också bra, samt att se över din kost och träning. Allt detta tas upp vid din första konsultation tillsammans med din behandlare, där du får all information du behöver.

Load More

“Superfin klinik och duktig personal! Jag blev väl omhändertagen av de jag mötte. Allt var verkligen perfekt. Rekommenderas starkt!”

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring