Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
 • ”Tandblekning utförd av tandläkare för bästa resultat!”

  Vitare tänder på ett säkert sätt!
  Gratis konsultation!
  Just nu erbjuder vi 10% rabatt!
 • ”Tandblekning utförd av tandläkare för bästa resultat!”

  Vitare tänder på ett säkert sätt!
  Gratis konsultation!
  Just nu erbjuder vi 10% rabatt!

Tandblekning

Förfina ditt leende!

Vill du ha vitare tänder och ett trevligare leende? Vi har alla olika färg på våra tänder och det är också vanligt att tänderna blir mörkare ju äldre man blir. Tänderna kan också missfärgas av bland annat tobak, te, vin och viss mat. Med en korrekt tandblekning kan du få vitare tänder inom 3-7 dagar.

Tandblekning hos tandläkare

Vi på MyBeauty Clinic samarbetar med en mycket duktig tandläkare, Tanja, på avenyn bara ett stenkast från kliniken på Engelbrektsgatan 22 i centrala Göteborg. Vi har valt att utföra våra tandblekingar på en professionell tandläkarpraktik för att innan behandling kunna utföra en gratis tandläkarundersökning. Om undersökning påvisar friska förhållanden i munnen kan man utföra första steget i blekningsprocessen. Man börjar alltid med att göra ett avtryck på tänderna för att sedan framställa en individuell blekskena.  För att boka en tid ringer ni 031 - 788 55 50 alt mailar boka@mybeautyclinic.se så kommer vi överens om en ledig tid hos Tanja. Tanja Ponjevic Dental ligger i Tandläkarhuset till höger om Coop Konsum Avenyn, kungsportsavenyn 30 på våning 5.

Hur går tandblekningen till?

Tandblekningen utförs med Brilliant Smiles välbeprövade metod. Första steget är att göra blekskenor anpassade efter dina tänder. Skenorna görs hos vår tandläkare och lämnas till dig tillsammans med blekgelen. Du får ett exklusivt kit med tandblekningsskenor, blekningsgel, två tandkrämer samt torkdukar. Välj själv om du vill bleka tänderna på dagen eller på natten när du sover. Redan efter det första dygnet kan du se en förbättring, och efter 3-7 dagar uppnår du det slutliga resultatet.

Pris på tandblekning?

I priset som är angivet nedan ingår:

- Gratis undersökning av tandläkare
- Ett exklusivt tandblekningskit med tandblekningsgel, whitening tandkräm mm.
- Blekningsskenor till över- och underkäke

Tandblekning Pris Efter rabatt
Komplett tandblekningskit:
Brilliant Smile
3400:- 3060:-

”Jag anpassar behandlingen efter varje kunds möjligheter och önskemål”

Iram Kazmi
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på