Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->

Delbetala din behandling

Klarna eller Medical Finance

Klarna eller Medical Finance

Hos oss kan du delbetala din behandling oavsett om det är en enstaka behandling eller om du väljer flera behandlingar uppdelade på olika tillfällen. Tillsammans med Klarna och Medical Finance erbjuder vi bl.a. en räntefri delbetalning

Klarna betalningar gör du enkelt när du kommer till oss på kliniken.

Medical finance ansöker du online eller kom in till oss på kliniken och gör en ansökan. Om du ansöker för behandlingar, antingen en behandling eller flera, till ett sammanlagt värde som överstiger 10'000 kr så bjuder vi dessutom på uppläggningsavgiften.

Obs! Be Medical finance betala ut lånet direkt till er, om ni ansökt lånet innan ni besökt oss. 

Skönhetsklinik delbetalning

Du kan ansöka om räntefri finansiering för behandling upp till 50'000 kr. Denna kan du dela upp på upp till 24 månader. För belopp som överstiger 50'000 kr tillkommer en ränta.


delbetalning fillers

Hur ansöker man?

När din ansökningen går igenom kan du boka din tid hos oss enkelt online eller via telefon. Medical finance meddelar oss att din ansökan är beviljad. Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via info@mybeautyclinic.se eller ring oss på 031 - 788 55 50.

Villkor för delbetalning

För att kunna lägga upp en kredit och en delbetalningsplan krävs att kredittagaren:

  • - är minst 20 år
  • - har fast anställning
  • - har en årsinkomst om minst 150 000 kronor


Om man inte uppfyller dessa krav kan man ansöka med en medlåntagare.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vill du att vi ringer upp dig?
Följ oss på