Kroppskulptering med Exilis Ultra 360 för en yngre hud

Vi erbjuder Exilis Ultra 360 i Göteborg

Info om Exilis Ultra 360

För hud, ansikte och kropp
Pris från: 1 995 SEK Samtliga priser
 • Exilis Ultra 360 utförs i: Göteborg
 • Behandlingstid: 45 minuter​
 • Hållbarhet: Individuellt
 • Delbetala din behandling räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Exilis Ultra 360 – en behandling i världsklass

WOW! Ord är inte tillräckligt för att göra Exilis Ultra 360 rättvisa. Vi kan äntligen, och med stor ära, presentera nytillskottet Exilis Ultra 360. Exilis Ultra 360 är den första och enda icke-kirurgiska icke-invasiva metoden hudföryngring- och fettförbränningsmetoden med kliniskt dokumenterade resultat för kroppskulptering. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

Vem passar behandlingen?

Har du lös, oelastisk hud? Envisa fettdepåer? Med Exilis Ultra 360 kan vi skulptera och bryta ner fettvävnad och är perfekt för att strama upp, jämna ut, återställa och ge en föryngrad hud.

Behandlingen, som passar alla oavsett hudtyp och ålder, är mycket behaglig och biverkningsfri. Den går att utföra på hela kroppen oavsett årstid och du kan återgå till dina vardagliga aktiviteter utan begränsningar direkt efter behandlingen.

Vad är Exilis Ultra 360?

Exilis Ultra 360 är det enda systemet i världen som kombinerar två säkra energiformer: Radiofrekvens och ultraljud med EFC™ (Energy Flow Control) med en kontrollerad uppvärmning och kylning för att säkerställa att energin distribueras till olika djup i vävnaden med en samtidig kylning för maximal komfort under hela behandlingen. Givetvis är Exilis Ultra 360 FDA-godkänd och CE-märkt samt uppfyller EU-kraven i Lagen om medicinsktekniska produkter med nya krav från och med maj 2021.

Före- & efterbilder på Exilis Ultra 360

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på Exilis Ultra 360 utförda av certifierad personal på vår salong i Göteborg.

Exilis Ultra 360 behandling före Exilis Ultra 360 behandling efter
Exilis Ultra 360 ben före Exilis Ultra 360 ben efter
Exilis Ultra 360 halsbehandling före Exilis Ultra 360 halsbehandling efter

Vilket resultat ger behandling med Exilis Ultra 360?

I kliniska studier och på alla klinker runtom i världen rapporteras det om fantastiska resultat från denna effektiva och säkra behandlingsmetod som enkelt anpassas till dina önskemål. Vissa upplever en förbättring direkt efter sin behandling men förbättras under de närmsta 3 månaderna.

Exilis Ultra 360 är en effektiv behandling som konturerar och skulpterar området som behandlas, allt från envisa fettdepåer till huduppstramning och minskade fina linjer/rynkor. Exilis Ultra 360 arbetar med både fettvävnad och hudförbättring. Energiformerna stimulerar kroppens egna tillväxtfaktorer genom att hetta upp hudens kollagen som gör kollagenproducerande cellerna mer aktiva och verkar samtidigt uppstramande, samma kombination av radiofrekvens och ultraljud förstör fettceller som sedan utsöndras av kroppen.

Den subcutana vävnaden (fettceller) värms, på ett kontrollerat sätt upp och bryts parallellt ned samtidigt som Dermis (hudens) ytliga lager stimuleras för inducera kollagenproduktionen med en visuell uppstramning och lyster – en process som fortsätter efter behandlingen och dina resultat förbättras under kommande 2-3 månader med ytterligare reducering av rynkor och din hud får en visuell lyster och uppstramning.

Vanliga frågor om Exilis Ultra 360

De flesta kunder genomgår en kur på 4 behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar. Varje behandling av specifik kroppsdel tar mellan 15 till 30 minuter.

Alla som har en oönskad fettdepå var som helst på kroppen.

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri ”hot stone” massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

En del rapporterar synliga resultat redan efter en behandling. De flesta kunder får ett fint lyft direkt efter behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet, för att sedan radikalt förbättras kommande 2-3 månaderna detta på grund av tillväxten av kollagen. Tiden det tar för resultaten att bli fullt synliga beror på vilket område på kroppen som behandlas. Vi fotar alltid våra kunder före och efter för att kunna jämföra.

Det finns inga kända biverkningar efter behandling med Exilis Ultra 360.

 • Hjärtsjukdomar
 • Cancersjukdom
 • Inflammation/ Infektion
 • Isotretinoin de senaste 12 månaderna
 • Njur/ eversjukdom
 • Sclerodarma
 • Epilepsi
 • Implantat/Metaller lokalt i kroppen
 • Åderbråck
 • Diabetes
 • Nervskador
 • Ablativa behandlingar de senaste 3 månaderna
 • Fillers/ Botox 1 mån
 • Gravid/ Ammande
 • Pacemaker
 • Blodsjukdomar

Exilis Ultra 360 används för

Vanliga behandlingsområden

Hur går behandling med Exilis Ultra 360 till?

Alla behandlingar med Exilis Ultra 360 ska alltid föregås av en konsultation. Konsultationen ger dig möjlighet att uttrycka dina önskemål, får svar på frågor och lägga upp en behandlingsplan.

Beroende på behandlingsområde och önskat resultat behövs 4-8 behandlingar med 7-14 dagars intervall. Beroende på vilket område/kroppsdel som behandlas och syftet anpassas inställningarna för att värmen ska fokuseras, nå rätt djup med rätt temperatur. Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.

Behandlingen med Exilis Ultra 360 kan ta från 4 minuter upp till 45 minuter beroende på vilket område det är som ska behandlas. Många upplever behandlingen som liknande hot stone massage. Behandlingen har inte någon återhämtningstid, så att omgående återgå till vardagslivet efteråt är inga problem.

För att bryta ner det fettvävnad värms den subkutana vävnaden upp vilket leder till att fettcellen går i apoptos (celldöd) och tas om hand/elimineras av kroppens lymfsystem. Det är möjligt att arbeta på olika nivåer/djup i vävnaden, upp till 10 centimeters djup, under behandlingen för att optimera resultatet, det görs genom så kallad skiktning där energi överförs till olika vävnadsdjup – från djup vävnad upp till hudens ytligaste lager för att nå de allra bästa och individuella resultaten.

I områden där enbart uppstramning önskas är det möjligt att enbart rikta behandlingen för att stimulera kollagenproduktionen och huden tillväxtfaktorer. Resultatet blir en ökad kollagenproduktion och huduppstramning med minskade linjer och rynkor. Det är en skön behandling och det finns ingen risk för överhettning eller brännskador då den har ett effektivt kylystem som förhindrar för höga eller skadliga temperaturer.

injektion med muskelavslappnande medel under en rynkbehandling på en manlig patient
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

 • Ny kund hos MyBeauty Clinic
 • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!