Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->

Om oss


MyBeauty Clinic Göteborg är en nytänkande skönhetsklinik med fokus på service och hög kvalité i helt nyrenoverade lokaler på Engelbrektsgatan 22. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant gällande nya metoder för att säkerställa att våra kunder alltid får bästa möjliga behandlingsresultat.

 

Nooraldeen Al-Dury är MyBeauty Clinics medicinsk ansvariga läkare. Nooraldeen är snart specialist i internmedicin från Sahlgrenska Universitetssjukhuset och har varit bland annat på den välrenommerade Mayo Clinic i USA.  Nooraldeen Al-Dury är även forskare och PhD kandidat vid Sahlgrenska akademin. Samtliga av våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina arbetsområden. För allas trygghet är både personalen och våra kunder försäkrade genom Folksam. MyBeauty Clinic Göteborg samarbetar endast med marknadsledande tillverkare som har likvärdiga värderingar om strävan efter en seriös och reglerad bransch.


Vi arbetar med följande varumärken: