1. Start
  2. /
  3. Om
  4. /
  5. Franchise

Din möjlighet att öppna en egen skönhetsklinik

Din möjlighet att öppna en egen skönhetsklinik

Vårt franschisekoncept

MyBeauty Clinic grundades av Andreas Willman och Tobias Lange, som båda har en bakgrund inom nätapotekbranschen. Första kliniken öppnade i Göteborg år 2016 och sedan dess har MyBeauty Clinic som koncept utvecklats och förädlats.

Efterfrågan på marknaden och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar från såväl kunder som utövare fick grundarna att öppna upp möjligheten att börja utbilda fler inom estetiska injektioner. MyBeauty Academy bildades. Idag är det den aktör som utbildar flest leg. Sjuksköterskor, leg. Tandläkare, leg. Läkare inom estetiska injektioner i Norden.

MyBeauty Clinic Franchise

Tillsammans med Franchise Group har ett omfattande arbete gjorts för att paketera MyBeauty Clinic till ett franchisekoncept. Under våren 2019 planeras två nya etableringar i medelstora städer i Sverige. Vi vet hur svårt det är att starta upp en egen klinik från scratch. Med allt från medicinskt ansvarig läkare, marknadsföring, utbildning till den höga materialkostnaden som påverkar möjligheten till snabb tillväxt. Vi ser förmånliga stordriftsfördelar för de företagare som ansluter sig till vår kedja. Är du intresserad av att driva din egna MyBeauty Clinic, kontakta Andreas Willman på andreas@mybeautyclinic.se.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att öppna en MyBeauty Clinic? Kontakta oss och boka in ett möte så pratar vi om hur just du kan bli en del i vår franchisefamilj.

Fördelar med att ingå i MyBeauty Clinic Franchise

1. Leverantörskontakter och upphandlade volymrabatter – vår bransch största kostnad är materialet.

2. Hemsida och digitala plattformar – varje franchiseenhet får en unik undersida på www.mybeautyclinic.se.

3. Internutbildningar medicintekniskt, klinikdrift, företagsledning, sälj och marknadsföring.

4. MyBeauty Academy – utbildningar och hjälp med rekrytering av personal.

5. Marknadsföring lokalt och nationellt.

6. Delad kunskap mellan klinikerna via vårt intranät, konferenser och workshops.

7. Färdigt koncept med allt från loggor, profilkläder, system, grafisk profil kassor, bokningssystem, försäkringar och digital redovisningsbyrå.

8. Medicinskt ansvarig läkare Ioana Filip står bakom er klinik med förskrivningar av läkemedel, medicinska rutiner och hjälp vid eventuella komplikationer.

9. Framförallt blir man en del av en familj och en företagskultur som gemensamt arbetar för en säker skönhetsbransch med legitimerad personal och högt fokus på bemötande och trygghet för kunden.