Om samarbetet med Sophiahemmet och Dr. Leif Gylbert

– Expertis inom plastikkirurgi​

MyBeauty Clinic är stolta över vårt samarbete med Sophiahemmet och Dr. Leif Gylbert, en av branschens ledande och mest meriterade plastikkirurger. Tillsammans erbjuder vi plastikkirurgi på hög nivå.

Om vårt samarbete

Dr. Leif Gylbert är legetimerad läkare, specialiserad inom plastikkirurgi. Med över fyrtio års erfarenhet driver han idag en plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet med fokus på estetiska operationer, hudföryngring och injektionsbehandlingar.

Medlemsskap i specialistföreningar

Genom att ha arbetat med plastikkirurgi i flera decennier har Leif kontinuerligt breddat och utvecklat sin kompetens.

Hans deltagande i följande specialistföreningar garanterar att de senaste rönen alltid beaktas:

  • Sveriges Läkarförbund
  • Svensk Plastikkirurgisk Förening
  • Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
  • Nordisk Plastikkirurgisk Förening
  • International Society for Aesthetic Plastic Surgery
sophiahemmet logo
plastikkirurgen.com logo

Med passion för plastikkirurgi

”Jag har dedikerat en stor del av mitt liv till att utvecklas inom läkaryrket och genomfört tusentals plastikkirurgiska operationer. Att träffa människor och göra dem nöjda är min största drivkraft.”

Dr. Leif Gylbert

Vårt mål: nöjda patienter med ökad livskvalitet

Vi bemöter våra patienter med stor förståelse och gedigen kunskap. Alla våra behandlingar utförs med expertis, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Tillsammans prioriterar vi din säkerhet

Precis som Leif Gylbert, tycker vi på MyBeauty Clinic att plastikkirurgi ska vara tryggt och säkert. Därför arbetar vi endast med medicinskt beprövade tekniker. Läs mer om den verksamhet som Leif och hans sköterskor bedriver på plastikkirurgen.com

Läs mer om MyBeauty

MyBeauty Clinic är en kedja av skönhetskliniker specialiserade på estetiska och rekonstruktiva behandlingar inom hudvård & injektion.

om mybeauty clinic - två modeller poserar
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!