031-788 55 50

Anita Atsevska

Anita är legitimerad läkare med specialitet inom allmänmedicin. Hon har arbetat med kirurgi & akutvård. Anita arbetar på MyBeauty Clinic i Göteborg.

Titel: Legitimerad Läkare

“Som person och läkare har jag ett mjukt, inlyssnande och empatiskt förhållningssätt med dig i fokus”

Anita Atsevska - Legitimerad Läkare

Bakgrund

Anita är legitimerad läkare med specialitet inom allmänmedicin. Tidigare har hon och arbetat mycket med kirurgi och akutsjukvård. Hon har också arbetat ideellt för Röda Korset med improviserad sjukvård för personer som är gömda i
Sverige. I dagsläget arbetar Anita som ST-läkare inom primärvården.

Målsättning

Att möta patienten och sätta mig in i, och möta, dennes perspektiv och önskemål för att kunna utföra behandlingar med naturliga, förebyggande, resultat som förstärker – inte förändrar – utseendet.

Fritid

Anita har en stor passion för att resa och upptäcka nya kulturer. På hemmaplan uppskattar hon mat från världens alla hörn. Natur och att cykla ger återhämtning och inspiration i vardagen.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.