031-788 55 50

Annica Axelsson

Annica är auktoriserad hudterapeut sedan 2010 och legitimerad Sjuksköterska. Hon har jobbat med estetiska injektioner sedan 2018. Annica utbildar i fillers och botulinumtoxin för Mybeauty Academy. Ni hittar henne på MyBeauty Clinic Gävle.

Titel: Sjuksköterska / Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

Annica - MyBeauty Clinic Gävle

“Hos mig får du som kund alltid ett naturligt resultat med fokus på form och konturer så det passar just dig.”

Annica Axelsson

Jag har lagt stort fokus vid just läppbehandlingar med fillers och har flertalet utbildningar bakom mig för att kunna uppnå så fina resultat som möjligt. Hos mig får du som kund alltid ett naturligt resultat med fokus på form och konturer så det passar just dig.

Hennes målsättning

Jag tycker det är väldigt viktigt att både jag och min kund har samma vision av den behandling vi ska utföra. Att ha rimliga förväntningar och förstå vilka förutsättningar man har ger både mig som behandlare och dig som kund en trygghet i att slutresultatet blir som vi tänkt oss. I och med min utbildning och kunskap inom både hud och medicin kan jag kombinera behandlingar för att optimera behandlingsprocessen.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.