Annica Axelsson

Annica är auktoriserad hudterapeut sedan 2010 och legitimerad Sjuksköterska. Hon har jobbat med estetiska injektioner sedan 2018. Annica utbildar i fillers och botulinumtoxin för Mybeauty Academy. Ni hittar henne på MyBeauty Clinic Gävle.

Titel: Sjuksköterska / Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

“Hos mig får du som kund alltid ett naturligt resultat med fokus på form och konturer så det passar just dig.”

Annica Axelsson

Jag har lagt stort fokus vid just läppbehandlingar med fillers och har flertalet utbildningar bakom mig för att kunna uppnå så fina resultat som möjligt. Hos mig får du som kund alltid ett naturligt resultat med fokus på form och konturer så det passar just dig.

Hennes målsättning

Jag tycker det är väldigt viktigt att både jag och min kund har samma vision av den behandling vi ska utföra. Att ha rimliga förväntningar och förstå vilka förutsättningar man har ger både mig som behandlare och dig som kund en trygghet i att slutresultatet blir som vi tänkt oss. I och med min utbildning och kunskap inom både hud och medicin kan jag kombinera behandlingar för att optimera behandlingsprocessen.

Annica - MyBeauty Clinic Gävle
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!