Emelie Gustafsson

Emelie är utbildad och certifierad makeup artist och har sedan tidig ålder haft ett intresse för skönhet, hudvård och makeup. Hon har de senaste åren arbetat som säljande makeup artist och beauty advisor. Ni möter Emelie på kliniken i Göteborg.

Titel: Klinikkoordinator

Emelies arbetsuppgifter

Som koordinator på kliniken i Göteborg arbetar Emelie med de bakomliggande administrativa delarna och har det övergripande ansvaret för bokningar till samtliga kliniker och om ni mailar oss eller ringer till någon av våra kliniker så är det Emelie som hjälper er med frågor, vägledning och bokningar.

Hennes målsättning

Det är viktigt för Emelie att alla kunder blir väl omhändertagna, känner sig trygga hos oss och alltid lämnar oss nöjda och glada.

Lär känna Emelie

Emelie är född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med sin familj som hon ofta umgås med när hon är ledig. Hon tycker väldigt mycket om att resa och uppleva nya kulturer. Hon har även haft ett intresse för dans sedan hon var liten. När någon vill känna sig extra fin så hjälper hon gärna till med festmakeupen.

Emelie Gustafsson Klinik-koordinator i Göteborg
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]