Emelie Gustafsson

Emelie är utbildad och certifierad makeup artist och har sedan tidig ålder haft ett intresse för skönhet, hudvård och makeup. Hon har de senaste åren arbetat som säljande makeup artist och beauty advisor. Ni möter Emelie på kliniken i Göteborg.

Titel: Klinikkoordinator

Emelies arbetsuppgifter

Som koordinator på kliniken i Göteborg arbetar Emelie med de bakomliggande administrativa delarna och har det övergripande ansvaret för bokningar till samtliga kliniker och om ni mailar oss eller ringer till någon av våra kliniker så är det Emelie som hjälper er med frågor, vägledning och bokningar.

Hennes målsättning

Det är viktigt för Emelie att alla kunder blir väl omhändertagna, känner sig trygga hos oss och alltid lämnar oss nöjda och glada.

Lär känna Emelie

Emelie är född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med sin familj som hon ofta umgås med när hon är ledig. Hon tycker väldigt mycket om att resa och uppleva nya kulturer. Hon har även haft ett intresse för dans sedan hon var liten. När någon vill känna sig extra fin så hjälper hon gärna till med festmakeupen.

Emelie Gustafsson Klinik-koordinator i Göteborg
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!