031-788 55 50

Emelie Gustafsson

Emelie har de senaste åren arbetat som säljande makeup artist och beauty advisor. Ni möter henne på kliniken i Göteborg.

Titel: Klinikkoordinator

Emelie är utbildad och certifierad makeup artist och har sedan tidig ålder haft ett intresse för skönhet, hudvård och makeup.

Emelie Gustafsson Klinik-koordinator i Göteborg

Emelies arbetsuppgifter

Som koordinator på kliniken i Göteborg arbetar Emelie med de bakomliggande administrativa delarna och har det övergripande ansvaret för bokningar till samtliga kliniker och om ni mailar oss eller ringer till någon av våra kliniker så är det Emelie som hjälper er med frågor, vägledning och bokningar.

Hennes målsättning

Det är viktigt för Emelie att alla kunder blir väl omhändertagna, känner sig trygga hos oss och alltid lämnar oss nöjda och glada.

Lär känna Emelie

Emelie är född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med sin familj som hon ofta umgås med när hon är ledig. Hon tycker väldigt mycket om att resa och uppleva nya kulturer. Hon har även haft ett intresse för dans sedan hon var liten. När någon vill känna sig extra fin så hjälper hon gärna till med festmakeupen.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.