031-788 55 50

Helena Wängborg

Helena har arbetat inom vården i över 15 år och är legitimerad sjuksköterska sedan 2009. Certifierad injektions- & fillers behandlare på MyBeauty Clinic Gävle

Titel: Legitimerad sjuksköterska

Hennes målsättning

Jag har alltid varit intresserad av skönhet. Men jag har också sett hårt pressade ideal växa fram i samhället. Jag vill bidra till sunda värderingar i vad skönhet egentligen är. Att framhäva och förbättra istället för att förändra. Jag strävar efter naturliga resultat, där säkerhet och trygghet alltid prioriteras högst.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.