Helena Wängborg

Helena har arbetat inom vården i över 15 år och är legitimerad sjuksköterska sedan 2009. Certifierad injektions- & fillers behandlare på MyBeauty Clinic Gävle

Titel: Legitimerad sjuksköterska

Hennes målsättning

Jag har alltid varit intresserad av skönhet. Men jag har också sett hårt pressade ideal växa fram i samhället. Jag vill bidra till sunda värderingar i vad skönhet egentligen är. Att framhäva och förbättra istället för att förändra. Jag strävar efter naturliga resultat, där säkerhet och trygghet alltid prioriteras högst.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]