Jenny Hallingborn

Specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 2006. Under sin karriär har Jenny jobbat som hudterapeut i Barcelona, Köpenhamn och Göteborg.
Jenny arbetar på MyBeauty Clinic Göteborg Magasinsgatan.

Titel: Hudterapaut

Specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 2006 med arbetsområden som Barcelona Köpenhamn och Göteborg.

Certifikat & utbildning:

“Skönhet och dans har alltid varit den stora passionen i livet. Att få varje kund att känna sig speciell och att utifrån sina önskemål och förutsättningar känna tillfredställelse ger lycka.”

Jenny Hallingborn

Jennys arbetsuppgift

I arbetet som hudterapeut utför Jenny många olika skönhetsbehandlingar, med den långa erfarenheten och den breda kunskapen om hud och dess tillstånd göratt här får du en trygg och säker behandlingsplan som framtagen, och anpassad för just dig med dina önskemål samt förutsättningar.

Hennes målsättning

Målsättningen är att varje person ska känna sig väl omhändertagen och sedd i sina önskemål av behandling och vi kommer att nå ett resultat som är naturligt det ger en magisk känsla. Jenny har även stora kunskaper kring hälsa, hormoner & träning och hur detta påverkar vår hud. Med sin långa erfarenhet inom dans finns vetskap om kosttillskott och hormoner och dess påverkan. Hon kan med några enkla frågor kring livsstil, bakgrund göra en anpassad behandling och rekommenderade produkter. Jenny har hela tiden en drift av att utvecklas, utvärdera nya tekniker som kan förbättra behandlingen, och att optimera produktvalen. Viktigt för att hela tiden kunna erbjuda kunden det bästa är att ständigt vara nyfiken, förutsättningen att utveckla sin kompetens är att alltid vara uppdaterad med det senaste och det genom vidare utbildningar, att delta på kongresser och mässor.
DSC_4088
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]