031-788 55 50

Jenny Hallingborn

Specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 2006. Under sin karriär har Jenny jobbat som hudterapeut i Barcelona, Köpenhamn och Göteborg.
Jenny arbetar på MyBeauty Clinic Göteborg Magasinsgatan.

Titel: Hudterapaut

Certifikat & utbildning:

“Skönhet och dans har alltid varit den stora passionen i livet. Att få varje kund att känna sig speciell och att utifrån sina önskemål och förutsättningar känna tillfredställelse ger lycka.”

Jenny Hallingborn

Specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 2006 med arbetsområden som Barcelona Köpenhamn och Göteborg.

Jennys arbetsuppgift

I arbetet som hudterapeut utför Jenny många olika skönhetsbehandlingar, med den långa erfarenheten och den breda kunskapen om hud och dess tillstånd göratt här får du en trygg och säker behandlingsplan som framtagen, och anpassad för just dig med dina önskemål samt förutsättningar.

Hennes målsättning

Målsättningen är att varje person ska känna sig väl omhändertagen och sedd i sina önskemål av behandling och vi kommer att nå ett resultat som är naturligt det ger en magisk känsla. Jenny har även stora kunskaper kring hälsa, hormoner & träning och hur detta påverkar vår hud. Med sin långa erfarenhet inom dans finns vetskap om kosttillskott och hormoner och dess påverkan. Hon kan med några enkla frågor kring livsstil, bakgrund göra en anpassad behandling och rekommenderade produkter. Jenny har hela tiden en drift av att utvecklas, utvärdera nya tekniker som kan förbättra behandlingen, och att optimera produktvalen. Viktigt för att hela tiden kunna erbjuda kunden det bästa är att ständigt vara nyfiken, förutsättningen att utveckla sin kompetens är att alltid vara uppdaterad med det senaste och det genom vidare utbildningar, att delta på kongresser och mässor.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.