031-788 55 50

Mika Höglund

Har arbetat som sjuksköterska sedan 2015 och med estetiska injektioner sedan 2018. Utbildningar för fillers, botulinumtoxin & Profhilo på avancerad nivå. Ni träffar Mika på MyBeauty Clinic Gävle

Titel: Legitimerad sjuksköterska

Hennes målsättning

Mitt mål som behandlare är att få kunden känna sig mer tillfreds med sitt utseende. Det kan handla om att korrigera något som kunden har komplex för, eller trolla bort ålderstecken.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.