Philip är Leg. Sjuksköterska och är utbildad inom injektionsteknik. Han har tidigare drivit en klinik i Stockholm med insåg att det är injektionsbehandlingar han älskar och att entreprenörskapet tog allt för mycket tid. Philip gillar att ha många bollar i luften och jobbar gärna några pass i månaden även på akuten eller i en av Stockholms alla ambulanser.

Titel: Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

Philips arbetsuppgifter

Injektionsbehandlingar med kunskap och utbildning av att injicera alla delar av ansiktet.

Hans målsättning

Philip arbetar resultatinriktat och är mån om att du som kund får det du visualiserar. Som person är han lugn, ärlig och för alltid en dialog med kunden inför, under och efter behandlingen. En spegel i knät hos kunden är standard när Philip arbetar, behandlingen görs tillsammans.

Lär känna Philip

Jag tycker om att ägna lediga dagar i skärgården, havet och naturen ligger varmt om hjärtat. Detta gärna tillsammans med min sambo och våra två hundar. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och arbetat inom många delar av vården inom både fysisk och mental hälsa. I takt med stigande ålder kom intresset för injektionsbehandlingar då jag av erfarenhet upplevt vad det gör för skillnad för den framförallt mentala hälsan, vilket är även något forskning påvisar.

Philip Lindström - Sjuksköterska / Injektionsbehandlare i Stockholm