031-788 55 50

Sabina Lindahl

Sabina är i första hand en medicinsk yrkesperson, i andra hans injektionsbehandlare. Det vill säga hennes kompetens är högre än de flesta behandlares då hon sätter patientsäkerheten och vetenskapen först.

Sabina arbetar på MyBeauty Clinic Göteborg.

Titel: Distriktssköterska, Injektionsbehandlare, MAS

Certifikat & utbildning:

sabina lindahl sjuksköterska injektionsbehandlare i göteborg

“ Fritiden ägnas åt familjen, en trädgård modell större, träning, lyssna på eller läsa böcker, djur och natur.”

Sabina Lindahl

I arbetet som injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic behärskar Sabina många olika behandlingar och avancerade tekniker för hela kroppen inom exempelvis filler, muskelavslappnande lökemedel, Profhilo, Radiesse, MiraDry, PRP, DermaPen, Belkyra (fettsmältning), Fibroblast,  Mesoterapi, Microtox, medicinska indikationer för Botox. I rollen som MAS samarbetar Sabina med MyBeauty´s medicinskt ansvariga läkare. Bland annat ingår uppdrag som att att kvalitetssäkra behandlingar som utförs av vår legitimerade personal på våra kliniker, framtagande av rutiner samt rådgivning till personal och tidigare kursdeltagare.

Hennes målsättning

Att neutralisera gemene man och kvinnas syn på avancerad hudvård och estetiska samt medicinska injektionsbehandlingar. Vår utsida speglar insidan och stämmer inte spegelbilden överens med hur vi känner oss uppfattas vi också på ett felaktigt sätt av både oss själva och omgivningen – vilket även är bevisat genom evidensbaserade medicinska studier. Sabina har ett stort intresse kring allt som har med hud att göra. Hon menar att en bra (och enkel) rutin för hemmavård är grunden för att klinikbehandlingar ska bli optimala med ett hållbart resultat. Intresset för hud bidrog till att Sabina gick specialistutbildningen till Distrikssköterska där ett stort fokus är avancerade medicinska kunskaper i hudens anatomi, hudstatus, behandling, bedömning samt diagnostisering av olika hudtillstånd är en grundläggande och stor del av yrket. Därefter har Sabina även gått specialiserade utbildningar inom avancerad hudvård/dermaceuticals med fokus på kemiska peeler, Microneedling, PRP och Mesoterapi.

Sabina skulle aldrig utföra en behandling där hon inte kan stå för resultatet till 100% ”Jag säger hellre nej än genomför en behandling som av olika anledningar inte kommer bli bra, mina behandlingar är mitt CV.”  De bästa behandlingarna är de som inte syns!

Sabina drivs av att hela tiden optimera och förbättra behandlingarna hon utför utifrån både praktisk erfarenhet men även genom att vara påläst och uppdaterad om nya rön, behandlingar och evidensbaserade studier.

För att upprätthålla och utveckla sin kompetens deltar hon löpande på utbildningar och kongresser.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.