031-788 55 50

Therese Hansson

 Therese är certifierad injektions- och fillersbehandlare. Ni träffar henne på MyBeauty Clinic Gävle.

Titel: Specialistsjuksköterska

Therese har arbetat som sjuksköterska i 20 år och som specialistsjuksköterska sedan 2003, framförallt inom barnsjukvården men är även utbildad narkossjuksköterska.

Hennes målsättning

Jag vill att alla mina kunder ska känna sig sedda och lyssnade på. Mitt mål är att framhäva det vackra hos varje kund. De ska på alla besök hos mig känna sig trygga och säkra, lita på att mina råd alltid baseras på kunskap och erfarenhet.

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.