Therese Hansson

Therese har arbetat som sjuksköterska i 20 år och som specialistsjuksköterska sedan 2003, framförallt inom barnsjukvården men är även utbildad narkossjuksköterska. Certifierad injektions- och fillersbehandlare. Ni träffar Therese på MyBeauty Clinic Gävle.

Titel: Specialistsjuksköterska

Hennes målsättning

Jag vill att alla mina kunder ska känna sig sedda och lyssnade på. Mitt mål är att framhäva det vackra hos varje kund. De ska på alla besök hos mig känna sig trygga och säkra, lita på att mina råd alltid baseras på kunskap och erfarenhet.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]