Bröstförstoring Stockholm

Trygg och säker bröstförstoring med delbetalning

Info om bröstförstoring

Plastikkirurgisk operation
Pris från: 36 000 KR

Delbetala räntefritt från 1 500 kr/mån
via Svea Ekonomi, läs mer.

Samtliga priser
  • Följande ingår i priset: Implantat, måltider, gratis wi-fi, återbesök, 3D-simulering och hotellövernattning
  • Tid på kliniken: 4-8 timmar
  • Operationstid: 30-60 minuter​
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-2 veckor
  • Börja träna: 4 veckor
  • Delbetala din bröstförstoring räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Bröstförstoring på MyBeauty Clinic i Stockholm

Är du intresserad av bröstförstoring? Tveka inte att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på MyBeauty Clinics nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Skälen till att förstora brösten kan vara många. Det kan dels handla om att formförändra brösten, rätta till asymmetrier, öka volymen eller en kombination av dessa önskemål. Många önskar även att få utfyllnad på ovansidan av brösten efter exempelvis graviditet och amning. Med hjälp av implantat kan man i vissa fall motverka ett visst häng av bysten genom att fylla ut med implantat.

Bröstförstoring är en operation som görs av kvinnor i alla åldrar men majoriteten av de som genomför operationen är mellan 20-40 år. Ofta önskar kvinnor genomföra en bröstförstoring efter graviditet men volymökning kan också vara ett ensamt skäl. Skälet till din operation är personligt och du ska ta god tid att tänka igenom ditt beslut. Under din konsultation kommer du, tillsammans med din plastikkirurg, gå igenom de olika risker och komplikationer som finns förknippade med ingreppet. Du kommer även kunna berätta och förklara vad du vill uppnå med bröstförstoringen. Din plastikkirurg kommer att berätta vad som är möjligt utifrån dina anatomiska förutsättningar.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat kommer att se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika bröstförstoringar utförda på vår klinik i Stockholm.

Kvinna 35 år, 2 barn, före bröstförstoring Gått ner 45 kg efter gastric bypass, ankarlyft + bröstförstoring, Motiva Round 375 cc bakom muskeln.
Kvinna 22 år, före bröstförstoring Motiva Ergonomix 550 cc bakom muskeln.
Efter bröstförstoring
Kvinna 22 år, efter bröstförstoring från sidan Motiva Ergonomix 550 cc bakom muskeln.

Innan din bröstförstoring

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en bröstförstoring. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid om så önskas. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av våra mottagningssjuksköterskor. Vi sänder alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra din bröstförstoring.
Innan din bröstförstoring

Operationen

Operation utförs som dagkirurgi under narkos i MyBeauty Clinic’s lokaler. Snittet läggs vanligtvis i fåran under bröstet och protesen placeras oftast i en ficka under bröstmuskeln. Denna typ av snittplacering är mycket diskret samtidigt som plastikkirurgen kan skapa en precis ficka.

Efter operationen

Smärtor efter operation är vanliga men oftast bara under ett par dygn. Du får smärtstillande att ta hemma. Stygnen tas efter en vecka på kliniken och för patienter med lång resväg kan resorberbara (självupplösande) suturer användas, alternativt kan stygnen tas på en vårdcentral.

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Melander M.
Melander M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Dubbelrum med specialdesignad fondtapet av Lisa Bengtsson på MotelL i Hammarby sjötad

Implantat och tekniker vid bröstförstoring

Motiva är ett bröstimplantatmärke som nu används av många kliniker i Sverige. Implantaten har en fastare gel och mjukare gel.
Ergonomiximplantaten ger känslan av ett mera naturligt bröst. Motiva är det modernaste bröstimplantatet på marknaden och det finns ett stort antal fördelar med de tekniker som introducerats av implantattillverkaren.

Mentor är ett implantatmärke som är godkänt i både USA och Europa. Mentor har funnits i ungefär 30 år och har under lång tid varit en guldstandard i världen för bröstimplantat. Mentorimplantat finns både som runda och droppformade, garantiprogrammen från Mentor är både långa och generösa.

Vanliga frågor och svar om bröstförstoringar

Utifrån dina förutsättningar och den bedömning som din kirurg gör så är utgångsresultatet alltid olika från person till person.

En förstagångs bröstförstoring är smärtsam då det placeras något under huden som inte funnits där innan. Du som patient kan uppleva att det känns trångt i bröstkorgen. Smärtan ska som i regel minska efter hand. Självklart känns det också spänt under huden. Ett bra stöd av en BH underlättar samt att hålla en något höjd huvudända vid vila i säng.

Valet av implantat är baserat utifrån vilket slutresultat du söker. Tillsammans med din kirurg med beräkning utifrån ditt utgångsvärde tas beslut om vilket implantat som kan passa dig bäst. (Tips, 100cc motsvarar 1dl ris, du kan för att prova fram rätt storlek fylla en mindre plastpåse med ris och lägga i en sportBH hemma)

De flesta leverantörer ger en garanti på sina implantat, vilken garanti som gäller för dina implantat går din kirurg igenom med dig vid konsultationen inför operation.

Bredden på ditt bröst avgör valet av implantat, som regel väljer man ett implantat som inte är bredare än bröstkorgen.

Senaste plastikinlägget

Värdefulla tips och allt det senaste inom plastikkirurgi.

Plastikkirurgiska ingrepp relaterade till bröstförstoring

Här utför vi bröstförstoringar

leif gylbert svarar på frågor under en konsultation

Läs mer om implantat och tekniker vid bröstförstoring

Vi utför bröstförstoring med implantat från Mentor och Motiva. Implantaten är välbeprövade och har olika egenskaper vilket gör att de kan vara lämpliga för olika patienter. Proteserna är av silikongel med knottrig eller slät yta. Operation utförs som dagkirurgi under narkos. Snittet läggs vanligtvis i fåran under bröstet och protesen placeras oftast i en ficka under bröstmuskeln. Denna typ av snittplacering är mycket diskret samtidigt som plastikkirurgen kan skapa en precis ficka. Smärtor efter operation är vanliga men oftast bara ett par dygn. Patienten får smärtstillande att ta hemma. Stygnen tas efter en vecka på kliniken och för patienter som med lång resväg kan resorberbara (självupplösande) suturer användas, alternativt kan stygnen tas på en vårdcentral.

Hos vissa kvinnor utvecklas inte brösten normalt. Detta kan ha ärftliga orsaker. Hos andra sker en utarmning av brösten efter amning. I båda fallen kan en förstoringsplastik bli aktuell. Syftet är att skapa en balans mellan bröst- och höftparti. Hos vissa patienter föreligger en asymmetri mellan brösten. I dessa fall kan olika storlek på proteserna kompensera för skillnaden och skapa symmetri mellan brösten.

Innan en bröstförstoring genomförs, provar patienten olika modeller för att se vilken storlek som känns bekväm. Man kan även göra ett s.k. ristest då en bestämd mängd ris läggs i plastpåsar som placeras i behån. Med kläder på får patienten sedan utvärdera vilken storlek som passar bäst. I samråd med doktorn bestäms därefter lämplig storlek dels med hänsyn till resultatet av ristestet och dels efter de anatomiska förutsättningarna.

Moderna proteser är gjorda av silikon, en kiselförening. Silikonproteser har använts i 40 år. En stor mängd vetenskapliga arbeten har gjorts för att ta reda på hur silikonet påverkar kroppen. Inte i något vetenskapligt arbete har man kunnat påvisa något samband mellan silikon och sjukdom. Idag använder vi på vår klinik uteslutande proteser med något fastare gel som brukar jämföras med konsistensen hos geléhallon.

Protesen kan antingen vara rund eller droppformad så kallad anatomisk. Tyvärr händer det att proteserna roterar i sina fickor och är de då av den anatomiska typen är risken stor för en deformering av bröstet. Samtliga proteser har en knottrig, texturerad yta för att minska risken för hårda bröst så kallade kapselkontraktur. Koksaltprotesen som fylls med saltlösning är idag inte lika vanligt förekommande. Den ger oftare problem med veckbildning och eftersom det vanligtvis finns en liten mängd luft i vätskan kan den även ge ifrån sig ett kluckande ljud.

Det finns i princip tre olika vägar att lägga in en protes. Antingen görs ett snitt i armhålan eller i vårtgårdskanten eller så läggs snittet i vecket under bröstet. Det sista alternativet är idag det mest använda eftersom det ger ett mycket diskret ärr och rent kirurgiskt ger en bra åtkomlighet av det område bakom bröstet där en ficka ska skapas för protesen.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en bröstförstoring

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din bröstförstoring.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!