Bukplastik Stockholm

Trygg och säker bukplastik med delbetalning

Info om bukplastik

Plastikkirurgisk operation
Pris från: 54 000 KR

Delbetala räntefritt från 2 250 kr/mån
via Svea Ekonomi, läs mer.

Samtliga priser
  • Följande ingår i priset: måltider, gratis wi-fi, återbesök, 3D-simulering och hotellövernattning
  • Tid på kliniken: 22-24 timmar
  • Operationstid: 90-120 minuter​
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-3 veckor
  • Börja träna: 4-5 veckor
  • Delbetala din bukplastik räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Bukplastik på MyBeauty Clinic

​Är du intresserad av bukplastik? Tveka inte att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2021 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på MyBeauty Clinics nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Personer som, antingen genom operation eller på egen hand, radikalt har minskat i vikt har som regel överskott av vävnad på magen, på armar, bröst och lår. Den enda möjligheten att bli av med sådan vävnad är genom kirurgi.

Bukplastikoperationer utförs under narkos. Operationstiden är normalt 90-120 minuter och du blir kvar på vår klinik över natten. Som regel sätter läkaren in sårdrän som kan tas dagen efter operation. Smärtan efter operation är måttlig, ibland endast som en ömhet. Efter operationen ska du ta det lugnt några veckor. Risken är annars att det börjar blöda i det djupa såret eller att det bildas vätska under huden så kallat serom.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat kommer att se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika bukplastiker utförda på kliniken i Stockholm.

Kvinna 47 år, 2 barn, bukplastik med förstärkning av längsgående bukmuskelatur, bilden tagen framifrån
Kvinna 47 år, 2 barn, bukplastik före med förstärkning av längsgående bukmuskelatur, bilden tagen från sidan Kvinna 47 år, 2 barn, bukplastik efter med förstärkning av längsgående bukmuskelatur, bilden tagen från sidan

Innan din bukplastik

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Då går vi igenom ingreppet som planeras och dina önskemål och synpunkter. Du får fylla i en hälsodeklaration där frågor om din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina förutsättningar. Du får även en prisuppgift som inkluderar narkos, övernattning och samtliga återbesök som behövs efter operationen samt möjliga operationstider om så önskas. Våra mottagningssköterskor förser dig med skriftlig information om det praktiska runt operationen. När du valt att gå vidare och genomföra din bukplastikoperation skickar vi information om hur du ska förbereda dig inför din operation.

kvinna-innan-bukplastik

Operationen

Vid en bukplastikoperation börjar man, om behovet finns, med fettsugning då fettöverskottet under huden avlägsnas. Därefter görs en horisontell incision (snitt)nedtill på magen ungefär där vecket under överskottet har suttit. Kirurgen dissekerar under huden upp mot revbensbågen för att lossa vävnaden som ska sträckas nedåt. De raka bukmusklerna, som hos kvinnor som fött barn ofta löper något isär, sys ihop med kraftig tråd som även förstärker navelstjälken. Huden som lossats från underliggande muskler dras ned och spänns mot den nedre kanten av den horisontella incisionen (snittet). Detta medför därför att huden ovanför genitalia spänns uppåt och att längden på det överskott man kan ta bort på detta sätt är ofta 15-20 cm. Såret sys ihop med starka trådar dels under huden dels i själva huden. Två sårdrän appliceras som regel och dessa tas bort dagen efter operation. Utanpå förbandet drar man på en gördel för bättre kompression.

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Melander M.
Melander M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, maten, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Dubbelrum med specialdesignad fondtapet av Lisa Bengtsson på MotelL i Hammarby sjötad

Vanliga frågor och svar om bukplastik

Hur smärtsamt en bukplastik upplevs är mycket individuellt, kvinnor som genomgått ett kejsarsnitt brukar inte uppleva bukplastiken som väldigt smärtsam. Det som oftast upplevs jobbigast är svårigheter att sträcka på sig ordentligt när den inre gördeln sytts hårt. Den typen av smärta ger med sig efter hand och du kommer mest troligt kunna gå upprätt inom 7 dagar efter operation.

Som regel är operationsområdet svullet och ömt länge efter en bukplastik. En bukplastik som innebär ett stort trauma innanför huden och ett stort inre sår tar tid att läka. Räkna med att vara svullen upp till 3 månader, det är inte ovanligt att du som patient upplever att svullnaden börjar lägga sig och ökar vid någon mindre aktivitet.

Gördel rekommenderas dygnet runt i 6-8 veckor, därefter endast dagtid upp till 12 veckor. Det är vanligt att patienten vänjer sig vid att ha sin gördel och tycker att den ger ett skönt stöd och väljer därför själv att fortsätta använda gördeln längre.

Valet av träning avgör hur snart inpå operation du kan träna.

Flygresor efter stora operationer avrådes. Om du har en planerad flygning så ta upp det med din kirurg och stäm av att det är ok att du får flyga. Långa flygningar ökar risken för blodproppar och du som ny opererad har redan en ökad risk.

Vanligtvis 2 veckor, om du behöver en längre sjukskrivning tar din kirurg hänsyn till detta.

Senaste plastikinlägget

Värdefulla tips och allt det senaste inom plastikkirurgi.

Plastikkirurgiska ingrepp relaterade till bukoperationer

Här utför vi bukplastik

leif gylbert svarar på frågor under en konsultation

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en bukplastik

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din bukoperation.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!