Näsplastik Stockholm

Trygg och säker näsplastik med delbetalning

Info om näsplastik

Plastikkirurgisk operation
Pris från: 34 000 KR

Delbetala räntefritt från 1 417 kr/mån
via Svea Ekonomi, läs mer.

Samtliga priser
  • Följande ingår i priset: måltider, gratis wi-fi, återbesök, 3D-simulering och hotellövernattning
  • Tid på kliniken: 4-6 timmar
  • Operationstid: 60-120 minuter​
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-2 veckor
  • Börja träna: 1-3 veckor
  • Delbetala din näsoperation räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Näsplastik på MyBeauty Clinic

Är du intresserad av näsplastik? Tveka inte att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på MyBeauty Clinics nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Näsans form bestäms av ärftliga faktorer. Patienter som genomgår näsplastik vill oftast ha en mindre näsa antingen smalare, kortare eller lägre kanske en kombination av dessa. Vid det första läkarbesöket får du beskriva hur du vill att näsan ska bli. Utifrån dessa önskemål planeras de åtgärder som behövs för att resultatet så mycket som möjligt ska överensstämma med dina förväntningar.

För att ytterligare beskriva vad dessa åtgärder kan innebära kan vi göra en datasimulering. Bilder tas då av näsan framifrån och från sidan. Dessa bilder bearbetas med datateknik och näsans utseende förändras i enlighet med de överenskomna kirurgiska åtgärderna. Resultatet av en datasimulering är en målsättning att arbeta efter men är naturligtvis inte någon exakt garanti på ett kirurgiskt resultat. Olika faktorer som exempelvis ärrbildning kan göra att man inte når precis den form på näsan som databilden visar.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat kommer att se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika näsoperationer utförda på kliniken i Stockholm.

Kvinna 28 år, önskar minska bredden på brosknäsan och lyft tippen något - bild tagen före operation samt från sidan
Kvinna 28 år, önskar minska bredden på brosknäsan och lyft tippen något - bild tagen före operation samt framifrån Kvinna 28 år, önskar minska bredden på brosknäsan och lyft tippen något - bild tagen efter operation samt framifrån

Innan din näsoperation

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en näsplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av en av våra mottagningssjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra en näsplastik.​

Näsplastik hero tablet

Operationen

En näsplastik utförs vanligen under narkos men mindre åtgärder av framförallt näsans broskskelett kan göras i lokalbedövning. Snittet läggs alltid innanför näsöppningarna ibland kombinerat med ett litet snitt tvärsöver hudbryggan mellan dessa. Därefter görs de korrigeringar av näsans brosk- och benskelett som ingår i den kirurgiska planen. Förbandet består alltid av tejp ibland kompletterat med gips.

Efter operationen

Efter en vecka tas förband och eventuella stygn. Delar av resultatet är synliga redan nu men på grund av en måttlig svullnad i näsans mjukdelar kan slutresultatet dröja upp till ett år efter operation. En tunn hud draperar sig lättare över den nya formen på näsans skelett och resultatet blir vanligtvis bättre än om näsans hud är tjock. Smärtan efter operation är måttlig eller ingen alls. Andningsförmåga, lukt etc påverkas ej.

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Melander M.
Melander M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, maten, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Dubbelrum med specialdesignad fondtapet av Lisa Bengtsson på MotelL i Hammarby sjötad

Vanliga frågor och svar om näsplastik

Beroende på hur omfattande operationen är det inte alltid aktuellt med gips. Är näsplastiken enbart i mjukdelar så behöver du inte ha gips. Är näsplastiken mer omfattande får du gips.

Om du behöver gips efter operation så sitter det i 7 dagar och tas bort på mottagningen vid ditt återbesök.

Du kan bli blå under ögonen och det är förväntat. Svullnaden lägger sig efter hand. Näsan är ett område som tar lång tid att läka och du har ett slutresultat efter tidigast 6 månader. Räkna med upp till ett år.

Vi tejpar näsan för att minska svullnad och för att få ett så bra resultat som möjligt. Det är bra att hålla näsan tejpad i två veckor.

Det är normalt att ha en mindre näsblödning dagen för operation samt dagen efter. Under operation har du förband i näsan som tas bort efter operation.

Du kan uppleva det jobbigt i början då näsan är svullen. Om det även finns gammalt blod kvar i näsan kan det också försvåra. Vi avråder från att du rengör näsan själv från gammalt blod innan första återbesöket. Näsplastiken i sig ska inte påverka din andning.

Senaste plastikinlägget

Värdefulla tips och allt det senaste inom plastikkirurgi.

Plastikkirurgiska ingrepp relaterade till näsplastik

Här utför vi näsplastik

leif gylbert svarar på frågor under en konsultation

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en näsplastik

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din näsplastik.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!