Ögonlocksplastik Stockholm

Trygg och säker ögonlocksplastik med delbetalning

Info om ögonlocksplastik

Plastikkirurgisk operation
Pris från: 18 000 KR

Delbetala räntefritt från 750 kr/mån
via Svea Ekonomi, läs mer.

Samtliga priser
  • Följande ingår i priset: måltider, gratis wi-fi, återbesök, 3D-simulering och hotellövernattning
  • Tid på kliniken: 2-3 timmar
  • Operationstid: 30-60 minuter​
  • Narkos: Tillval
  • Sjukskrivning: 1-2 veckor
  • Börja träna: 3-4 veckor
  • Delbetala din operation räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Ögonlocksplastik på MyBeauty Clinic

Är du intresserad av ögonlocksplastik? Tveka inte att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev en framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på MyBeauty Clinics nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

När elasticiteten i vävnaden minskar med åren yttrar sig detta som ett överskott av hud över och under ögonen. Eftersom även bindvävsstödet för fettkuddarna runt ögat blir sämre buktar fettet lättare fram vilket är tydligast under ögonen.

Det kan även finnas yngre personer som på grund av arv kan vara i behov av ögonlocksplastik för att antingen ta bort hängiga ögonlock, reducera påsar under ögonen eller korrigera asymmetrier. Även muskeln runt ögat blir slappare och kan ytterligare accentuera ett överskott av vävnad. Allt efter behov kan man åtgärda övre eller undre eller alla fyra ögonlocken samtidigt.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat kommer att se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika ögonlocksplastik utförda på kliniken i Stockholm.

Kvinna, 61år, före ögonlocksplastik.

Innan din ögonlocksoperation

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen så diskuterar vi ingreppet och din önskan om att genomföra en ögonlocksplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid om så önskas. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av någon av våra mottagningssjuksköterskor. Vi sänder alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra din ögonlocksplastik.
Ögonlocksplastik

Operationen

Övre ögonlocksplastik innebär att hudöverskottet tas bort och att fettkuddarna minskas något vid behov. Snittet läggs i det normala vecket på ögonlocket 6-8 mm från ögonfransarna. Vid undre plastik läggs snittet 1-2 mm från ögonfrans och även här reduceras hud och fett efter behov. Stygnen som huvudsakligen går under hudytan tas bort efter fem dagar. Då har det mesta av svullnaden avklingat. Operationen utförs under lokalbedövning och tar 30-60 minuter.

Efter operationen

Du stannar på vår klinik någon timme efter operation med kylande förband över ögonen. Även efter hemkomst bör du lägga kylande förband över ögonen för att dämpa svullnaden som avklingar på fyra till fem dagar. Efterkontroller sker två gånger under det första halvåret.

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Melander M.
Melander M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, maten, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Dubbelrum med specialdesignad fondtapet av Lisa Bengtsson på MotelL i Hammarby sjötad

Vanliga frågor och svar om ögonlocksplastik

Stygnen är oftast inte märkbara, att man kan bli blå efter operation är det som syns mest. Blånader lägger sig efter 1-2 veckor.

Kyla på operationsområdet och höjd huvudända minskar svullnad.

Smink och användning av linser avråds så länge såret inte är helt läkt.

Efter en ögonlocksplastik behöver du ingen sjukskrivning.

Det kan upplevas svullet och du kan ha en skavande känsla efter operation. Du får på kliniken ögonsalva för att lindra friktionen, en ögonlocksplastik gör annars inte så ont.

Senaste plastikinlägget

Värdefulla tips och allt det senaste inom plastikkirurgi.

Plastikkirurgiska ingrepp relaterade till ögonlocksplastik

Här utför vi ögonlocksplastik

leif gylbert svarar på frågor under en konsultation

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en ögonlocksplastik

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din ögonlocksplastik.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!