Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
Nina Rödin
Nina Rödin
Leg. Sjuksköterska, Injektionsbehandlare

”Min erfarenhet från olika behandlingsområden ger mig förståelse för kundernas situation”

Nina är injektionsbehandlare med sjuksköterskelegitimation sedan 2010. Förutom arbetet på MyBeauty Clinic jobbar hon även som bemanningssköterska på sjukhus. Ninas erfarenhet sträcker sig från hematologi, onkologi till medicin. Hon är dessutom utbildad vid Inject Academy, Galderma och Allergan för avancerad botox och fillers och är certifierad av Estetiska injektionsrådet.

Oavsett vilken anledning du som kund har för din behandling, strävar Nina alltid efter att förstärka din egen naturliga skönhet som speglar ett piggt och fräscht utseende.

”Arbetet som injektionsbehandlare handlar om så mycket mer än många tror. Jag önskar att fler förstod att branschen inte enbart handlar om att fylla ut rynkor, utan även att återställa huden efter faktorer i livet som t.ex. viktnedgång, stress och levnadsvanor som också kan sätta spår i ansiktet. Att få möjligheten att hjälpa kunder som har komplex för en krokig näsa eller en liten haka gör mitt jobb som injektionsbehandlare viktigt.”
Iram Kazmi
Iram Kazmi
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare

”Jag anpassar behandlingen efter varje kunds möjligheter och önskemål”

Iram Kazmi är injektionsbehandlare med flera certifikat för behandling med bl.a. Restylane och Juvederm, två välbeprövade fillers som vi använder på MyBeauty Clinic. Iram är även Master utbildad genom fillertillverkaren och läkemedelsbolaget Galderma

Iram utbildade sig till tandläkare med specialistkunskap inom estetisk tandvård i Oslo 2009 och har därefter arbetat som allmänpraktiserande tandläkare och även på en akuttandläkarklinik. Efter några år flyttade hon till Göteborg där hon fick anställning på en estetisk tandläkarklinik där hon jobbade med extremt tunna porslinsfasader tandregleringsmetoden Inman Aligner.

Hos Iram kan du vara säker på att du är i trygga händer.


Violeta Velevska
Violeta Velevska
Auktoriserad Hudterapeut

”Jag brinner för ditt välbefinnande”

Hos Violeta är din behandling en upplevelse, du som kund sätts alltid i första rummet. Hon älskar att få dig att må bra eftersom välbefinnande är A och O för ett vackert yttre. Violeta har över 15 års erfarenhet av hudvård inom många områden, både som hudterapeut men också som utbildare för IPL och laser, produktutveckling, medicinsk hudvård. Hon kan även 3D Microblading bryn, aromaterapi, personlig träning, yoga, massage och SPA.

När Violeta inte är på kliniken håller hon i yogaklasser, meditationer och arbetar ideellt med barn och ungdomar samt verkar i ett integrationsprojekt. Hon är även styrelsemedlem i Backa handbollsklubb, som ligger varmt om hjärtat.

”Mitt arbete genomsyras av ett helhetstänk i allt jag gör. En vacker person är enligt mig en människa som strålar både på in- och utsidan.”


Jenny Hallingborn
Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut

“Min stora passion i livet är att arbeta med människor”

Hos Jenny kan du vara säker att du är hos en Hudterapeut med lång erfarenhet inom det mesta av hudvård på en mycket hög nivå. Under sina 12 år som Hudterapeut har hon hunnit utbilda sig inom bl.a. 3D Microblading, Dermapen, makeup artist, massage aromaterapi, ayurvediska behandlingar, lymfdrenage och ansiktsbehandlingar med mängder av certifikat.

Jenny brinner lite extra för den medicinska hudvården och vill alltid överträffa kundens förväntningar inom alla behandlingar.

På fritiden reser Jenny helst till något semesterparadis. För att hitta ett lugn i vardagen så umgås Jenny med sin familj och instruerar i Yoga och dans.
Bahare Norian
Bahare Norian
Utbildare MyBeauty Academy

”Delad kunskap är dubbel glädje”

Bahare Norian är utbildningsansvarig för MyBeauty Academy i grundläggande och avancerade kurser för fillers och Botox. Med sin långa erfarenhet har Bahare samlat på sig stor kunskap genom åren som hon med glädje och engagemang delar med sig av till sina elever. Med Bahare som handledare kan du som elev känna dig trygg i att du får både de teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för att du efter avslutad kurs ska kunna arbeta som injektionsbehandlare.

Bakgrund och utbildningar - Legitimerad Tandläkare – nischad inom estetisk tandvård - Invisalign Go – tandreglering (Invisalign) - Läkemedelsansvarig (Folktandvården) - Combined facial aesthetics training course – Botox & dermal fillers (Oris Medical London) Juvederm & Vistabel - The Advanced workshop in filler and botulinum toxin type A by Dr. Jean-Pierre Amsellam (Inject Academy - Medicera) - Volymkurs med filler (Inject Academy - Medicera) - Brand training with Belotero, Bocouture, Radisse and Ultherapy (Merz) - Diverse Botox- och filler-workshops (Allergan) - Produktspecialist för Noscomed med Belotero och Boccouture - Clinical expert training "ClinEx" München Mertz Aesthetics "Train the trainers" - Certifierad för estetiska behandlingar av Estetiska injektionsrådet

Bahare läser gärna en bok på sin fritid och tillbringar helst sin semester i något varmt land med sin familj.
Följ oss på