Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->
Nina Rödin
Nina Rödin
Leg. Sjuksköterska, Injektionsbehandlare


Nina är injektionsbehandlare med sjuksköterskelegitimation sedan 2010. Förutom arbetet på MyBeauty Clinic jobbar hon även som bemanningssköterska på sjukhus. Ninas erfarenhet sträcker sig från hematologi, onkologi till medicin. Hon är dessutom utbildad vid Inject Academy, Galderma och Allergan för avancerad botox och fillers och är certifierad av Estetiska injektionsrådet.

”Arbetet som injektionsbehandlare handlar om så mycket mer än många tror. Jag önskar att fler förstod att branschen inte enbart handlar om att fylla ut rynkor, utan även att återställa huden efter faktorer i livet som t.ex. viktnedgång, stress och levnadsvanor som också kan sätta spår i ansiktet. Att få möjligheten att hjälpa kunder som har komplex för en krokig näsa eller en liten haka gör mitt jobb som injektionsbehandlare viktigt.”
Nicole Stolic
Nicole Stolic
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare


Nicole är injektionsbehandlare hos oss med tandläkarlegitimation. Förutom arbetet på MyBeauty Clinic jobbar hon som tandläkare på tandklinik med specialitet estetisk tandvård. Nicole är utbildad på avancerad nivå inom estetiska injektionsbehandlingar inom rynkbehandlingar, fillers, Belkyra och Radiesse.

"En viktig del i att jobba med estetik och injektioner är att förstå hur kroppen och huden fungerar samt åldras för att kunna återställa det som gått förlorat. Jag tycker det är vackert med symmetri i ansiktet och anser det är viktigt att lyfta fram kundens positiva drag, att hitta ett sätt att framhäva och förbättra dem tillsammans. Jag är kunnig inom ansiktets anatomi och medveten om att alla människor ser olika ut, därför kan jag ge kunden realistiska förväntningar och fina, naturliga resultat"
Dejana Vasić
Dejana Vasić
Auktoriserad Hudterapeut


Dejana är Auktoriserad Hudterapeut och utbildad genom anrika Phi-Academy på semi permanent makeup som Microblading och ombre/powder brows.

Dejana utför även en rad andra behandlingar hos MyBeauty Clinic som Dermapen, Plasmapen, Ansiktsbehandlingar, Kemiska peels, IPL/Laser hårborttagning och mycket mer. Dejana har tidigare jobbat på Åhléns och kicks där hon utförde behandlingar men också fått god kunskap inom produkter och makeup.
Hon vet vad gott kundbemötande innebär och brinner extra mycket för resultatinriktad hudvård. Du kan verkligen känna dig trygg i Dejanas händer.
Jenny Hallingborn
Jenny Hallingborn
Auktoriserad Hudterapeut


Hos Jenny kan du vara säker att du är hos en Hudterapeut med lång erfarenhet inom det mesta av hudvård på en mycket hög nivå. Under sina 12 år som Hudterapeut har hon hunnit utbilda sig inom bl.a. 3D Microblading, Dermapen, Fibroblast, makeup artist, massage aromaterapi, ayurvediska behandlingar, lymfdrenage och ansiktsbehandlingar med mängder av certifikat.

Jenny brinner lite extra för den medicinska hudvården och vill alltid överträffa kundens förväntningar inom alla behandlingar.

På fritiden reser Jenny helst till något semesterparadis. För att hitta ett lugn i vardagen så umgås Jenny med sin familj och instruerar i Yoga och dans.
Bahare Norian
Bahare Norian
Leg. Tandläkare, Utbildare


Bahare Norian är utbildare för MyBeauty Academy i grundläggande och avancerade kurser för fillers och Botox.

Vi kan stolt säga att vi har en av de främsta utbildarna i estetiska behandlingar hos oss. Bahare Norian har gedigen erfarenhet inom skönhets- och hudvårdsbranschen och har bland annat arbetat som injektionsbehandlare, utbildat en mängd behandlare i injektionsteknik, vidareutbildat personal på skönhetskliniker och föreläst som produktspecialist på apotek.

Hos oss föreläser Bahare både i grundläggande och avancerade kurser för fillers och Botox. Med sin långa erfarenhet har Bahare samlat på sig stor kunskap genom åren som hon med glädje och engagemang delar med sig av till sina elever. Med Bahare som handledare kan du som elev känna dig trygg i att du får både de teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för att du efter avslutad kurs ska kunna arbeta som injektionsbehandlare.
Ioana Filip
Ioana Filip
Leg. Läkare, Utbildare


Ioana Filip är utbildare för MyBeauty Academy i grundläggande och avancerade kurser för fillers och Botox.

Ioana Filip driver ESTHETICSMED i centrala Halmstad samtidigt som hon utbildar sig till dubbelspecialist inom reumatologi (autoimmuna sjukdomar). År 2012 började hon sin karriär inom estetiska branschen med utbildningar i bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och Italien.

Med ökade kunskaper inom anatomi, komplikationer till följd av invasiva ingrepp samt injektionstekniker blev hon utsedd till ledande opinionsbildare (key opinion leader) för det danska företaget NOSCOMED som är skandinavisk leverantör för världskända internationella företaget MERZ AESTHETICS. Med Ioanas gedigna erfarenhet i branschen kan du som kursdeltagare och injektionsbehandlare känna dig trygg oavsett kunskapsnivå.Följ oss på